• Geen zorgen meer over mijn werkuren. Gegarandeerd altijd genoeg werk.

Over Transport People

Uitzendbureau Transport People is de jongste deelnemer uit een participatie van 7 gespecialiseerde bedrijven met grote raakvlakken. Naast Transport People zijn dit Greenport People, E-Payroll, 4SAR Bedrijfsadvies100 Present Verzuimmanagement, Salaris Compleet en DS People. Dit zijn alle bedrijven die met hun expertise een prominente rol bekleden binnen hun branchegebied.

Een collectief rijk aan ervaring

Vanuit dit collectief is een toenemende behoefte aan professionele vrachtwagenchauffeurs geconstateerd. Niet alleen een behoefte aan chauffeurs zelf, maar ook aan een betrouwbare partij die dit in combinatie met flexibiliteit kan aanbieden. Een bedrijf dat snel kan anticiperen en bovendien maatwerk oplossingen levert. Begin 2016 is de oprichting van Transport People dan ook een feit geworden. Een uitzendbureau volledig gespecialiseerd in transport en logistiek. Op papier een jong bedrijf, maar door deze samenwerking qua kennis en kunde een berg aan ervaring.

In het hart van het transport

Voor het nieuwe uitzendbureau is er gezocht naar een toepasselijke locatie in het Westland. Bij deze zoektocht zijn wij uiteindelijk gestuit op een mooi pand dicht bij het ‘vuur’ en ook nog eens met een zeer passende straatnaam: Transportweg 9 in Maasdijk. Gelegen op bedrijventerrein ‘Honderdland & Coldenhove’, waar diverse transportbedrijven gevestigd zijn. Een betere locatie, waar vanuit wij onze werkzaamheden met veel plezier en met oog voor de mens uitvoeren, kunnen wij niet bedenken!