• Elke maand vind je hier een nieuwe blog, geschreven door één van onze collega's!

Blog

Angelo rijdt mee met… chauffeur Ronald!

Om mij nog meer te verdiepen in het werk van onze flexwerkers ga ik een paar dagen met een aantal chauffeurs op pad, die via Transport People aan het werk zijn. Hierdoor kom ik erachter hoe hun dag er van begin tot eind uitziet. Dit heb ik vastgelegd in een video, die je onderaan dit blog kan vinden, en uitgeschreven in dit blog. Kijk en lees je mee?

Lees verder

Lianne: Niet meer slapen in de truckcabine: oplossing of nachtmerrie?

Zoals je regelmatig kunt lezen op diverse transportwebsites is het houden van weekendrust in de truckcabine een hot item het laatste jaar. Gezien ikzelf ook een aantal jaren internationaal truckster ben geweest, weet ik als geen ander dat een truck als 2e thuis voelt..

Lees verder

Koen: Wij gaan de uitdaging aan!

Als je de transportsector ook maar een klein beetje volgt of je bent zelf je werkzaam binnen deze sector, dan zal je ongetwijfeld meegekregen hebben dat er nog steeds een GROOT tekort aan chauffeurs is.

Lees verder

Erick: Aardig zijn kost niets

Afgelopen week moest ik ineens weer denken aan een slogan die ik enige jaren geleden las op Twitter. Bas Hoogland, voormalig Commercieel Directeur van Landal GreenParks en Mr. Klantvriendelijkheid 2014, gebruikte deze regelmatig als #aardigzijnkostniets. Dit triggerde mij destijds al.

Lees verder

Mandy: Social media... Broodnodig of overkill?

Ken je dat? Je opent Facebook, Instagram of Twitter en je wordt direct overspoeld met zogenaamd “leuke” berichten. De meeste van deze berichten geven een soort valse werkelijkheid van het echte leven weer. Want wie zijn huisdier zit er nou altijd zo perfect bij voor een foto? En heeft iedereen altijd zulk mooi licht voor elke foto die ze plaatsen? Sta jij ook altijd zo perfect op een selfie? Nee natuurlijk niet! Het echte leven is niet te vergelijken met het leven op Social Media.

Lees verder

Angelo: Mijn drive om te winnen

Nu 3 maanden na mijn eerste blog kan ik terugkijken op een leerzaam traject. Zo heb ik mijn ARTRA cursus succesvol afgerond en kan ik met trots zeggen dat ik mijn HBO diploma Human Resource Management in de pocket heb. Wat geeft dat een goed gevoel! Nu gaat het echte leven beginnen, zoals ze dat noemen.

Lees verder

Koen: Aanhoudende schaarste vrachtwagenchauffeurs

De core business van Transport People is het uitzenden van chauffeurs. Voor veel transportbedrijven, maar uiteraard ook voor de uitzendbureaus, is het momenteel erg lastig om aan goede chauffeurs te komen. Binnen de transportsector zijn er al meerdere organisaties en bedrijven hard aan de slag om dit tegen te gaan.

Lees verder

Mandy: Kandidaat is koning

Iedereen kent het wel: Je solliciteert op een vacature via een website, je krijgt binnen 0.2 seconden een automatisch response mailtje en hoort er daarna nooit meer iets van. Vreselijk toch? Dat vind ik in ieder geval wel!

Lees verder

Angelo: De werving & selectie geeft mij veel energie!

Vorig jaar in februari startte ik mijn stageperiode bij Business People en deed ik mijn ervaring op in de richting van bedrijfsadvies. Digna begeleidde mij in dit gehele traject en leerde mij de fijne kneepjes van het HR-vak. Natuurlijk was zij niet de enige die mij ondersteunde, alle collega’s stonden voor mij klaar.

Lees verder

Joan: Greenport People kreeg er een zusje bij!

Niet iedereen zal mijn naam direct herkennen aangezien ik de meeste klanten en uitzendkrachten nooit spreek. Toch ben ik ook onderdeel van Transport People en houd ik mij ‘achter de schermen’ bezig met de marketing & communicatie. Elke dag werken we hard aan het verder ontwikkelen van Transport People en ik ben blij dat ik mijn steentje hieraan mag bijdragen!

Lees verder

Pagina nummers