• Elke maand vind je hier een nieuwe blog, geschreven door één van onze collega's!

Blog

Koen: Ken je doelgroep; heerlijk die truckersbal!

Om een nieuw bedrijf vanaf nul te helpen opbouwen, is een hele mooie en leerzame ervaring waar ik mijn leven lang profijt van zal hebben. Iets nieuws beginnen geeft veel energie en daarom zijn wij met het team continu op zoek naar nieuwe ideeën om Transport People verder te ontwikkelen.

Lees verder

Mandy: Vacatureteksten schrijven; kennis of kunde?

Hoe zorg ik ervoor dat die ene perfecte kandidaat op mijn vacature reageert? Wanneer ben je echt origineel? Waar ligt de grens tussen spreek- en schrijftaal? Hoe vermijd je al die cliché’s en de 1001 dierentermen die je overal tegenkomt? Is het dan nog wel aantrekkelijk? Als iedereen het zo doet, zal het wel goed zijn toch? Wat vind mijn ideale kandidaat eigenlijk interessant? Waar moet ik die vacature uitzetten en wanneer? Een kleine greep uit de vele vragen waar je als recruiter dagelijks mee worstelt.

Lees verder

Een terugblik op ons 1e Transport People jaar

Op 1 april dit jaar werd Transport People officieel geopend en we herinneren deze opening nog als de dag van gister. Met de opvallende Peterbilt reden we door het Westland om het nieuwe uitzendbureau bij verschillende transportbedrijven te introduceren. Deze vliegende start was een succesvol begin van onze nieuwe uitdaging!

Lees verder

Erick: Het schouderklopje tot succes

Op jonge leeftijd begon ik met voetballen en in mijn eerste jaar werden we direct kampioen. Achteraf bleek dat er een aantal talenten in ons team zaten die later zelfs in het 1e van de club speelden. Als ik terug denk dit eerste voetbaljaar, blijft het toch bijzonder! Kwam dit door de ouders aan de lijn? Door de enthousiaste coach? Of door het kampioenschap dat jaar? Ook al is het zo’n tijd geleden, de woorden ‘mooie redding’ en ‘top gedaan jongens’ kan ik me nog als de dag van gister herinneren.

Lees verder

Pagina nummers