€ 200,- extra verdienen naast jouw vaste salaris? Dat kan met ons bonussysteem!

Bonussysteem voor bestaande chauffeurs

Extra geld verdienen naast jouw vaste salaris?

Ben jij werkzaam via Transport People en draag jij een nieuwe chauffeur aan? Dan ben jij in de race om € 200,- extra te verdienen. Kan jij dus wel wat extra geld gebruiken om wat leuks te gaan doen in jouw vrije tijd? Grijp deze kans dan met beide handen aan en lees snel hoe jij voor deze extra inkomsten kan zorgen!

 

Ontvang € 200,- als jij een nieuwe medewerker aandraagt

Omdat je via ons werkzaam bent in de transport en logistieke sector, weet jij precies hoe wij te werk gaan. Jij kan dus als geen ander mensen motiveren om ook via ons in deze sector te komen werken. Handig dus om de mensen in jouw netwerk te informeren over Transport People.

 

Zo werkt het bonussysteem

Draag jij een nieuwe chauffeur bij ons aan? Dan zal hij of zij in het intakegesprek jouw naam laten vallen. Wordt deze persoon dan daadwerkelijk geplaatst en heeft hij/zij zijn of haar eerste 200 100% uren gemaakt? Dan krijg jij maar liefst € 200,- netto op jouw rekening!

Bijkomend voordeel voor jou: met onze 100% baangarantie is de kans zeer groot dat degene die jij aandraagt ook daadwerkelijk aan de slag kan bij één van onze opdrachtgevers.

 

Inschrijfformulier delen met mijn netwerk!