• Op de juiste weg om samen te bouwen aan de toekomst.

Waarden die jou op weg helpen

Wil jij werken met het meest toegewijde uitzendbureau in de transport en logistieke sector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Doordat wij persoonlijk, verbindend, toegewijd en ontwikkelingsgericht te werk gaan, kunnen wij jou als sollicitant en klant beter op weg helpen. Benieuwd naar onze missie en visie? Read on!

Onze missie is jouw garantie

Op een persoonlijke manier verbinden wij de wensen van opdrachtgevers en sollicitanten met elkaar. Door onze ruime ervaring in de transportsector en logistieke sector kunnen wij in de volledige arbeidsbehoefte van de opdrachtgevers voorzien en deze compleet ontzorgen.

Voor onze medewerkers zijn wij een betrokken werkgever, die staat voor persoonlijke ontwikkeling, groei en die het volgen van opleidingen stimuleert. Voor de werknemers selecteren wij alleen de bedrijven waar zij in een aangename werksfeer terechtkomen, goede arbeidsvoorwaarden krijgen en baanzekerheid hebben. Wij maken uitsluitend duurzame matches, waarbij kwaliteit centraal staat, voor minder doen wij het niet.

Bouwen aan duurzame en toekomstbestendige matches

Met onze arbeidsbemiddeling helpen wij om het probleem in de transport en logistieke sector dragelijker te maken. Dat doen wij op een persoonlijke manier en vol passie. Doordat wij (vrachtwagen)chauffeurs, logistiek personeel en kantoorpersoneel kunnen leveren en deze medewerkers de juiste opleidingen aanbieden, kunnen wij in de volledige arbeidsbehoefte van onze opdrachtgevers voorzien. Door continu de behoeften van de opdrachtgever en de uitzendkracht op elkaar af te stemmen, bouwen wij aan duurzame matches die toekomstbestendig zijn. Uitzendkrachten van niveau!