Selectieprocedure voor de perfecte match

Zowel voor onze opdrachtgevers als voor de sollicitanten hebben wij hetzelfde doel: de juiste vrachtwagenchauffeur op de juiste plek krijgen. Daarom gaat Transport People niet over één nacht ijs bij werving en selectie.

  • Sluit een sollicitatie goed aan op één van onze vacatures, dan wordt de kandidaat uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Verloopt dit positief, dan volgt een tweede gesprek op locatie met de opdrachtgever en een intercedent van Transport People.
  • Bij een goede match tussen de opdrachtgever en de kandidaat ronden we de procedure af met een eindgesprek. We maken duidelijke afspraken, die we vastleggen in een uitzend- of arbeidsovereenkomst, die uiteraard aan alle wettelijke eisen en cao-normen voldoet.

Natuurlijk kunnen alle kandidaten erop vertrouwen dat gedurende de hele selectieprocedure zorgvuldig en professioneel wordt omgesprongen met hun privacy.

 

Inschrijven?

Leuke vacature gevonden of op goed geluk een kans wagen op een nieuwe baan als vrachtwagenchauffeur? Start jouw eigen werving- en selectieprocedure door het inschrijfformulier in te vullen!