tekno job event 20-01-2020

Transport People Job Event 28 februari

Zaterdag 29 februari organiseren wij in samenwerking met Tekno wederom een Job Event. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur kan iedereen binnenlopen bij het Tekno museum in De Lier. Zien we je daar?

Zoek je werk in de transport of logistiek? Kom 16 februari naar het Job Event bij Tekno!

Op zaterdag 16 februari organiseren we samen met Tekno ons Job Event. De kans om jouw carrière in de transport- of logistieke sector te starten of een boost te geven! Jij zoekt een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als bijvoorbeeld chauffeur, loodsmedewerker of orderpicker? Kom langs en wij vinden hem voor je.

De strijd barst los bij de ‘Transport People nederlaagserie’

Op de velden van Westlandia wordt op zaterdag 18 augustus de eerste wedstrijd gespeeld van de Transport People nederlaagserie, die uit vier wedstrijden bestaat. Om 14:30 uur trappen Westlandia za. 1 en Honselersdijk af op het sportpark van De Hoge Bomen.

Alexander deelt zijn ervaring over Transport People

Wij kunnen je over onze werkwijze vertellen, maar dat laten we veel liever aan onze chauffeurs over. Alexander van der Kruk laat weten hoe hij het ervaart om via Transport People bij zijn werkgever KP Holland op de vrachtwagen te rijden.

Solliciteer binnen vijf minuten via onze Facebook chatbot

Je hebt het druk en daardoor maar beperkt de tijd om uitgebreid ons vacatureaanbod te checken? Dat snappen wij en daarom hebben wij de Facebook chatbot in het leven geroepen. Hiermee kan jij je binnen vijf minuten inschrijven als werkzoekende. Solliciteren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Certificaat duurzame inzetbaarheid

Transport People heeft met veel succes deelgenomen aan het project Duurzame Inzetbaarheid van de NBBU (fase 2), waarvan Koen op 2 mei 2018 het certificaat heeft gekregen. Thema’s als ontwikkeling, mobiliteit, vitaliteit, gezondheid, betrokkenheid en motivatie kwamen aan bod. Benieuwd hoe wij streven naar een nog betere relatie met onze flexkrachten en opdrachtgevers?

Zoek je werk als CE chauffeur? Kom 26 mei naar ons Job Event!

Op zaterdag 26 mei staat Post-Kogeko helemaal in het teken van ons Job Event: het evenement om jouw carrière als CE chauffeur een boost te geven! Jij zoekt een nieuwe parttime of fulltime uitdaging in de transportsector? Wij vinden hem voor je.

Angelo rijdt mee met… chauffeur Ronald!

Om mij nog meer te verdiepen in het werk van onze flexwerkers ga ik een paar dagen met een aantal chauffeurs op pad, die via Transport People aan het werk zijn. Hierdoor kom ik erachter hoe hun dag er van begin tot eind uitziet. Dit heb ik vastgelegd in een video, die je onderaan dit blog kan vinden, en uitgeschreven in dit blog. Kijk en lees je mee?

Transport People Job Event bij Tekno

Op zaterdagmiddag 3 maart a.s. organiseren wij een Job Event in het vernieuwde Tekno museum in De Lier.

Lianne: Niet meer slapen in de truckcabine: oplossing of nachtmerrie?

Zoals je regelmatig kunt lezen op diverse transportwebsites is het houden van weekendrust in de truckcabine een hot item het laatste jaar. Gezien ikzelf ook een aantal jaren internationaal truckster ben geweest, weet ik als geen ander dat een truck als 2e thuis voelt..

Helft transportbedrijven kampt met personeelstekort

De Nederlandse transport- en logistieke sector heeft de vaart erin en groeit in 2018 met gemiddeld 3,5 procent. Naar verwachting neemt de omzet daarbij met 5 procent toe. Doordat de kosten sneller stijgen dan de tarieven zullen bedrijven desondanks efficiënter en productiever moeten worden om hier ten volle van te kunnen profiteren.

Koen: Wij gaan de uitdaging aan!

Als je de transportsector ook maar een klein beetje volgt of je bent zelf je werkzaam binnen deze sector, dan zal je ongetwijfeld meegekregen hebben dat er nog steeds een GROOT tekort aan chauffeurs is.