transport people helpt jou op weg

Transport People is de snelweg naar jouw droombaan. Hoe snel? Dat hangt van jou af. Want jij moet ons wel even laten weten dat je onze hulp kunt gebruiken. Maar als je dat gedaan hebt, gaan wij heel snel voor je aan de slag. Dat begint met een leuk gesprek waarin we alles van je willen weten. Pas dán kunnen we echt iets voor jou betekenen. Bel je ons?

We hebben er een rekensommetje op los gelaten en kwamen er niet helemaal uit, maar we weten wel dat je heeeeel veel uren van je leven op de werkvloer doorbrengt. Leuk werk is daarom ontzettend belangrijk. Voor jouw eigen geluk, balans en welbevinden. Maar ook voor jouw werkgever. Een enthousiaste medewerker is goud waard. En daarom willen we jou op de beste plek krijgen. Zodat jij gelukkig en blij kunt zijn en de opdrachtgever ook!

 

De perfecte match

De perfecte match is gevonden. Maar daar stopt het wat ons betreft niet. Jij verandert en jouw ambities misschien ook. Als je via ons werkt, zullen we regelmatig contact met je hebben. Even controleren of je nog steeds blij bent. Ben je niet meer zo blij? Dan horen we dat ook graag! Samen met de opdrachtgever zorgen wij weer voor wat meer werkgeluk. Dat kan door een opleiding te starten of door opnieuw op zoek te gaan naar een baan die past bij jouw huidige wensen en ambities. Want wat jij nu leuk vindt, vind je over een paar jaar misschien niet meer zo leuk. Wij laten jou dus niet los, maar doen er alles aan om jouw je ambities waar te laten maken.

Het team

Hier kun je zien wie wij zijn. Stuk voor stuk specialisten met passie om jou aan je droombaan te helpen. Maken we snel kennis met jou?

reinier2

Reinier Persoon

Directeur

koen1

Koen van Zeijl

Vestigingsmanager

Angelo1

Angelo Groen

Intercedent

tom vierkant

Tom Groenheide

Intercedent

sander vierkant 2

Sander van Reenen

Intercedent

Gemma

Gemma Klunder

Allround medewerker