Transport People laat je dromen uitkomen!

Opleidingsmogelijkheden

Transport People biedt in samenwerking met onze klanten opleidingsplaatsen aan. Je begint in de loods met het uitvoeren van logistieke werkzaamheden en ondertussen ben je bezig met het behalen van je rijbewijzen. In onderstaande video liep Angelo met twee opleidingskandidaten mee, die hun ervaring graag delen!

Na het behalen van je rijbewijzen via één van onze opleiders, zal je aan de slag gaan binnen het bedrijf waar je in de loods bent gestart. Ook Sven werkt op deze manier bij Transport People:

“Na heel wat jaren van zoeken naar een kans om chauffeur te worden middels werken/leren, ben ik vorig jaar in contact gekomen met Transport People. Begin van dit jaar is het gelukt! Sinds januari ben ik werkzaam bij H.Z. Logistics als wasstraat- en loodsmedewerker. Naast deze leuke baan volg ik ook de opleiding tot chauffeur CE en ben ik bezig mijn droom waar te maken.” 

Middels een scholingsovereenkomst vergoeden wij een deel van de gemaakte kosten, dit geldt tevens voor cursussen zoals Code 95, ADR en VCA.

Ook chauffeurs met een C rijbewijs kunnen via ons het 'E achter C' rijbewijs halen terwijl zij bij één van onze opdrachtgevers werken.

Wil jij meer informatie of ben je geïnteresseerd in onze opleidingsmogelijkheden? Neem dan contact op via info@transportpeople.nl of 0174-628008.