Medewerker logistiek luchtvracht

Provincie Zuid-Holland
Locatie Maasdijk
Uren per week 40 uur
Type Logistieke functies

Voor een van onze opdrachtgevers in Maasdijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige medewerker logistiek luchtvracht (siergewassen) M/V.

Functieomschrijving

In deze functie zorg je voor het afleveren van onbeworteld stek aan klanten en zorg je voor het juist inpakken van de stekzendingen, die per luchtvracht worden vervoerd. Ook ondersteun je bij het afleverklaar maken van bewortelde stekken, die vervolgens per vrachtwagens vervoerd worden naar onze klanten. Wij bieden jou een afwisselende functie bij één van onze moderne productiebedrijven.

Werkgever

Ruim 2.600 medewerkers werken wereldwijd met plezier in groente-, pot- en perkplanten, verpakkingen en chrysanten. Deze combinatie geeft het bedrijf een unieke positie in de markt. Met het motto: ‘Samen voor het beste resultaat’ zorgen ze voor kwaliteit en vertrouwen voor hun klanten en partners. 

Het bedrijf is altijd op zoek naar goede collega’s en hierbij zijn groene vingers niet altijd een must!

Wat verwachten we van jou

  • Een MBO werk- en/of denkniveau.
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in de tuinbouw en binnen een logistieke omgeving.
  • Je bent in staat medewerkers aan te sturen en hebt logistiek inzicht.
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en bent zeer nauwkeurig.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we jou

Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen hier uiteraard ook bij. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten en hebben we een actieve personeelsvereniging.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv met motivatie naar info@transportpeople.nl! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Tom via 0174 - 628 008.

Tom

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht