Bergingschauffeur

Provincie Zuid-Holland
Locatie Rotterdam
Uren per week 40 uur
Type CE vacatures

Functieomschrijving

Als CE chauffeur autoberging ben je verantwoordelijk voor het bergen van personenauto’s, bussen en vrachtwagens. Als deze voertuigen met pech zijn komen te staan en door een pechhulp organisatie niet meer op weg geholpen kunnen worden wordt jij ingeschakeld. Aan jou de taak om het gestrande voertuig te bergen maar ook om de inzittenden naar een veilige locatie te brengen.

 

Omdat je vaak aan het werk bent langs een drukke (snel)weg is het van belang dat jij niet alleen snel maar vooral veilig kunt handelen. Jij houdt het overzicht over de hele situatie en zorgt ervoor dat zowel het voertuig als inzittenden veilig met jou mee kunnen. Omdat de inzittenden met jou meerijden in je bergingstruck is het niet alleen belangrijk dat jij altijd lekker fris ruikt maar ook dat je een gezellig praatje met je passagiers kunt maken of een geintje kan maken als er kinderen aan boord zijn.

 

Het bedrijf waar je komt te werken is een groot bergingsbedrijf met vestigingen verspreid door heel Nederland. Je komt dus in een groot team te werken wat onder leiding staat van de planning. Je onderhoudt daarnaast ook nauw contact met de pechhulp organisatie waar je dit werk voor uitvoert.

 

Er wordt gereden in wisseldiensten. Deze starten altijd tussen 05.00 en 17.00 uur en afhankelijk van je begintijd ben je dan klaar met je dienst tussen 13.00 en 01.00 uur. Hiervoor wordt altijd een vast rooster gemaakt wat je een tijd van tevoren ontvangt zodat je weet waar je aan toe bent de komende weken. Een exact overzicht van de tijden kun je natuurlijk altijd bij ons opvragen. Twee keer per maand vallen je diensten in het weekend.

Naast je vaste diensten wordt je ook ingezet voor piket diensten. Dit houdt in dat je opgeroepen kan worden bij onverwachte drukte. Deze dienst heb je altijd voor of na je geplande vaste dienst en de duur kan variëren van 3 tot 9 uur. Uiteraard staat hier een mooie vergoeding tegenover.

Werkgever

Word jij dolenthousiast van het helpen van anderen? Heb jij je CE rijbewijs en werk je graag met mensen? Zoek dan niet langer want wij zoeken een: CE Chauffeur Autoberging in Regio Rotterdam

Wat verwachten we van jou

Wat verwachten we van jou:

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als CE chauffeur;
  • Je bent bereid om weekend en piketdiensten te draaien;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Ervaring als bergingschauffeur is geen vereiste!

Wat bieden we jou

Wat bieden we jou:

  • Een bruto maandsalaris van € 2.039,- tot € 2.453,- ;
  • Verblijfkostenvergoeding volgens de TLN tabel;
  • Een goede overuren regeling;
  • Piketvergoeding, dit is €2,54 bruto per uur als je oproepbaar bent;
  • De mogelijkheid om diverse certificaten te behalen, bijvoorbeeld VCA;
  • Bij goed functioneren heb je kans op overname door het bedrijf zelf.

Ben jij die hulpverlener met een vrachtwagenrijbewijs die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar info@transportpeople.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Koen van Zeijl op telefoonnummer 0174-628008.

Tom

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht