C en CE chauffeur bloemen & planten regio Westland

Heb jij een C of CE rijbewijs ? Heb je ervaring als bakwagenchauffeur of trailerchauffeur en werk je graag in de bloemen en planten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij op zoek naar een:

C en CE chauffeur bloemen & planten regio Westland

Wij zijn op zoek naar een C of CE chauffeur bloemen en planten die diverse ophaalwerkzaamheden zal gaan uitvoeren. Je werkt naar jouw eigen voorkeur op de dag of in de nacht en begint je werkdag met het ophalen van bloemen en planten bij diverse tuinders en kwekers in het Westland. Vervolgens zal je deze bloemen en planten afleveren bij de opdrachtgevers op verschillende veilinglocaties. Daarnaast betekent het ook dat je alleen, zware karren in zal moeten laden.

Als je alles hebt opgehaald breng je de vracht naar de bloemenveiling. Afhankelijk van de drukte, het aantal adressen en je eigen snelheid doe je één of meerdere ritten.

De karren waar je mee werkt zijn erg zwaar en je moet er soms grote stukken mee lopen naar de plek waar je auto staat. Zoals genoemd vinden de ophaalwerkzaamheden plaats bij tuinders en kwekers in het Westland. Deze bedrijven zitten vaak op smalle laantjes waar je goed moet kunnen manoeuvreren met de vrachtwagen zonder het overzicht en de veiligheid uit het oog te verliezen.

It's all about the details!
Tom
Provincie Zuid-Holland
Locatie Maasdijk
Salaris €2.374 - €2.670
Uren per week 40+ uur
Type C vacatures, CE vacatures

Wat verwachten we van jou

  • Je bent van maandag tot zaterdag beschikbaar;
  • Je hebt ervaring als bakwagenchauffeur of trailerchauffeur.

Wat bieden we jou

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.374 en €2.670;
  • Onkosten volgens de TLN;
  • Een spaarpunten systeem voor truckgadgets voor elk gewerkt basis uur;
  • Een netto bonus van € 200,- als je ons tipt over een toekomstige nieuwe vrachtwagenchauffeur;
  • Bij goed functioneren, kun je het jaarrond aan het werk.

Gaan jouw handen jeuken en kun je niet wachten om te beginnen? Twijfel niet langer en stuur je sollicitatie naar info@transportpeople.nl .

Heb je geen mooi uitgewerkt CV? Geen probleem! Stuur ons een berichtje met daarin wat je gedaan hebt, bij wie en voor hoelang dan nemen wij contact met je op.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tom op telefoonnummer 0174-628008.

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht