CE chauffeur AGF Ridderkerk

Ben je toe aan een nieuwe stap bij een fantastisch bedrijf? En ben je gek op hard werken en heel veel uren maken? Lees dan snel door, want wij, zoeken een:

CE Chauffeur AGF Ridderkerk

De naam zegt het denk al een beetje, aan jou de taak om AGF op te halen. Dit doe je bij kwekers. Dit lever je af bij DC's van Albert Heijn. Dit doe je echt door heel Nederland. Ook neem je het fust van DC's mee en geef je dit af bij de kwekers en onze opdrachtgever. 

Heb jij die wagen dus goed onder de knie en kan je rijden op de smalste laantjes? Kijk dan is dit wat voor jou. Wij zoeken een echte pro. Je komt bij verschillende kwekers, in de middle of nowhere. Jij moet die wagen echt de baas zijn. Verder werk je veelal met een elektrische pompwagen om de pallets te laden en te lossen. Bij wat kleinere telers kan het voorkomen dat je met een handpomp werkt, maar hee, dit vind jij helemaal niet erg.

Verder is de wagen voorzien van de modernste veiligheidsmiddelen zoals adaptive cruise control. Fijn toch? Je hebt ook lekker veel contact, met de kwekers maar uiteraard ook met je collega’s. De rittenplanning krijg je via je board computer door.

Jouw werktijden zijn lekker afwisselend. De ene week start je tussen 05.00 - 08.00 uur en de andere week start je tussen 14.00 - 16.00 uur. Je maakt ongeveer 12 tot 15 uur per dag. Ben jij hiervoor gemaakt?


It's all about the details!
Angelo
Provincie Zuid-Holland
Locatie Barendrecht
Salaris €2.374 - €2.670
Uren per week 40+ uur
Type CE vacatures

Werkgever

Je komt te werken in bedrijf wat van oorsprong een echt familiebedrijf is. De sfeer is lekker informeel. De lat wordt alleen wel hoog gelegd. Alles voor kwaliteit. Ben jij hier voor gemaakt en past dit helemaal in jouw straatje?

Wat verwachten we van jou

  • CE Rijbewijs, met Code 95;
  • Relevante ervaring met CE rijbewijs;
  • Flexibel inzetbaar (Dus je vindt het prima om onregelmatig en in het weekend te werken), je mag overigens altijd je voorkeur aangeven! (dag, avond of nacht);
  • Ervaring met koeltransport en je bent bekend met AGF-branche;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we jou

  • Een bruto salaris tussen de €2.374 - €2.670 (afhankelijk van jouw ervaring, dit bedrag is op basis van 40 uur);
  • Afwisselend en uitdagend werk;
  • Mogelijkheid om LZV te behalen (Super vet toch?!).

Ben je helemaal enthousiast? Wij zien je sollicitatie maar al te graag verschijnen. Deze kun je sturen naar info@transportpeople.nl

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht