CE-chauffeur DC bevoorrading Waalwijk

Ben je op zoek naar een leuke baan in de transportsector waarbij je ook nog eens tijd overhoudt voor je hobby’s, je gezin of je favoriete sport? Heb jij je CE rijbewijs en lijkt het jou leuk om vrachten af te leveren bij DC’s? Lees dan snel verder want wij zoeken een:

CE-chauffeur DC bevoorrading Waalwijk

Als chauffeur in de dc bevoorrading start je werkdag rond 04.00 – 06.00 uur. Je auto wordt geladen bij het depot met de bestellingen voor één of meerdere dc’s. Gemiddeld heb je tussen de 10 en 20 stops op een dag. Je rijdt en lost door heel Nederland en af en toe in België. Verder controleer je regelmatig de temperatuur en heb je alle administratie op orde.

De producten staan op pallets. Je beschikt over je eigen elektrische pompwagen. Over het algemeen wordt je geladen en gelost, het kan voorkomen dat er van je gevraagd wordt even een handje te helpen. De dc’s zijn bijvoorbeeld in stedelijke gebieden maar ook op plekken in de middle of nowhere. De goederen die je transporteert bestaan voornamelijk uit vers producten. Ervaring met een koelmotor is daarom een pré.

De werkzaamheden zijn 24/7, ook tijdens de feestdagen, natuurlijk werkt dit bij toerbeurt. Je werkt vijf dagen. De ene week werk je van maandag tot en met vrijdag. De andere week werk je van maandag tot en met zaterdag, maar ben je wel een doordeweekse dag vrij. Gemiddeld maak je zo’n 10 tot 15 uur per dag.

Ben jij echt een nachtbraker en draai je het liefst alleen nachtdiensten? Geen probleem. Ook dan ben je welkom bij deze opdrachtgever!

It's all about the details!
Marc
Provincie Noord-Brabant
Locatie Waalwijk
Uren per week 50+ uur
Type CE vacatures

Wat verwachten we van jou

 • Je hebt je CE rijbewijs en code 95;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent ook beschikbaar in het weekend.

Wat bieden we jou

 • Een bruto maandsalaris op basis van de TLN cao afhankelijk van je ervaring tussen €2.374 en €2.670 (op basis van 40 uur);
 • Een netto bonus van €200,- wanneer je ons tipt over een nieuwe vrachtwagenchauffeur;
 • De mogelijkheid tot het in vaste dienst treden bij de opdrachtgever;
 • Punten per gewerkt uur voor het Transport People spaarpuntensysteem voor:
  • Opleidingen
  • Diverse Transport People gadgets.

Ben jij een echte pro als het aankomt op zelfstandig werken en rijden met een trekker met oplegger? Twijfel dan niet langer en stuur je sollicitatie naar tilburg@transportpeople.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met vestiging Tilburg op telefoonnummer 013 - 303 18 78

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht