CE chauffeur groente en fruit Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland
Locatie Maasdijk
Uren per week 40+ uur
Type CE vacatures

Functieomschrijving

Ben je het zat om elk weekend druk in de weer te zijn? Wil je graag wat extra tijd en aan de slag gaan bij een Westlands bedrijf die bekend staan om het vervoer van groente en fruit? Kijk is aan! Lees snel want wij zijn per direct op zoek naar een:

CE chauffeur groente en fruit Zuid-Holland

Als chauffeur groente en fruit, de naam verklapt het al, jij gaat groente en fruit vervoeren. En nog veel meer, want onze opdrachtgever heeft voor elk transport een passende oplossing. Dus het kan ook zomaar voorkomen dat je voor een keer de mooiste bloemen of planten vervoert. Maar de focus ligt uiteraard op groente en fruit.

Je werktijden zijn lekker afwisselend, en liggen tussen 06.00 uur en 20.00 uur. Per dag werk je zo’n 8 tot 10 uur. Mooie tijden toch? Als je om de week op zaterdag beschikbaar zou zijn, is dat helemaal top. Overigens is dit geen harde vereiste!

Je rijdt door het oh zo mooie Westland. Je haalt bij verschillende tuinders en kwekers versproducten op. Ook komt het voor dat je pallets ophaalt bij diverse andere transporteurs of bij distributiecentra.

Wat verwachten we van jou

Je hebt je CE rijbewijs + code 95;
Je hebt fulltime beschikbaar en af en toe in het weekend.

Wat bieden we jou

  • Een bruto maandsalaris op basis van de TLN cao afhankelijk van jouw talenten tussen de €2.374 en €2.670 (op basis van 40 uur);
  • Bij goed functioneren heb je kans op overname door onze opdrachtgever;
  • Een netto bonus van €200 wanneer je ons tipt over een nieuwe vrachtwagenchauffeur;
  • Punten per gewerkt uur voor het Transport People spaarpuntensysteem voor:
    • Opleidingen
    • Diverse Transport People gadgets.


Kun je niet wachten op te starten? Wij kunnen niet wachten op jouw sollicitatie te ontvangen via info@transportpeople.nl

Angelo

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht