CE dag of nacht chauffeur bloemen en planten in Aalsmeer

Heb jij ervaring als vrachtwagenchauffeur en wil je elk weekend vrij zijn? Heb je ervaring of affiniteit met de tuinders rond Aalsmeer en kun je al die laantjes dromend vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij op zoek naar een:

CE dag of nacht chauffeur bloemen en planten in Aalsmeer

Wij zijn op zoek naar een CE chauffeur bloemen en planten die diverse ophaal- en pendelwerkzaamheden uit zal gaan voeren. Je dag begint tussen 06.00 en 08.00 uur met het ophalen van bloemen en planten bij diverse tuinders en kwekers in regio Aalsmeer.

Als je alles hebt opgehaald, breng je de vracht naar het eigen distributiecentrum op de bloemenveiling in Aalsmeer. Hierna krijg je een volledige vracht van je collega’s in de box en ga je pendelen tussen de diverse bloemenveilingen in Nederland. Het kan natuurlijk zomaar voorkomen dat je dit in omgekeerde volgorde doet of dat er dagen tussen zitten dat je alleen ophaalt of alleen pendelt.

Afhankelijk van de drukte, het aantal adressen en je eigen snelheid doe je één of meerdere ritten per dag en ben je tussen 16.00 en 18.00 uur klaar. Ga je als nacht chauffeur aan de slag dan start je tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Tussen 04.30 en 05.30 uur ben je klaar. Natuurlijk is dit geen garantie, want je werkt tot het werk af is!

Je voert het werk helemaal zelfstandig uit, daarom vertrouwen we erop dat je dit ook kunt. De karren waar je mee werkt, zijn erg zwaar en je moet er soms grote stukken mee lopen naar de plek waar je auto staat. Dit zijn voornamelijk Deense karren en veilingkarren.

Zoals genoemd vinden de ophaalwerkzaamheden plaats bij tuinders en kwekers in regio Aalsmeer. Deze bedrijven zitten vaak op smalle laantjes waar je goed moet kunnen manoeuvreren met de trekker met oplegger, zonder het overzicht en de veiligheid uit het oog te verliezen.

It's all about the details!
Koen
Provincie Noord-Holland
Locatie Aalsmeer
Salaris €2.374 - €2.670 bruto per maand
Uren per week 50 uur
Type CE vacatures

Werkgever

Het bedrijf waar je komt te werken, is een van de grootste bloemen en planten distributeurs van Nederland. Zij hebben diverse vestigingen op de Nederlandse bloemenveilingen en een groot wagenpark. Je hebt dan ook veel collega’s die allemaal even collegiaal met elkaar omgaan. Elkaar een handje helpen en veel contact onderling is dan ook heel normaal.

Wat verwachten we van jou

 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt je CE rijbewijs + code 95;
 • Je hebt ervaring als chauffeur met trekker en oplegger.

Wat bieden we jou

 • Je bent elke avond of ochtend en middag en alle weekenden lekker thuis;
 • Een bruto maandsalaris op basis van de je ervaring tussen de €2.374 en €2.670;
 • Een netto bonus van €200,- wanneer je ons tipt over een nieuwe vrachtwagenchauffeur;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de personeelsvereniging van de opdrachtgever;
 • De mogelijkheid tot het in vaste dienst treden bij de opdrachtgever.
 • Punten per gewerkt uur voor het Transport People spaarpuntensysteem voor:
  • Opleidingen
  • Diverse Transport People gadgets.

Word jij hier enthousiast van? Stuur dan jouw sollicitatie naar aalsmeer@transportpeople.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wilco op telefoonnummer 06-82493470

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht