Combi LZV Chauffeur en CE chauffeur AGF Ridderkerk

Ben je toe aan een nieuwe stap bij een fantastisch bedrijf? Lees dan snel door, want wij, zoeken een:

Combi LZV Chauffeur en CE chauffeur AGF Ridderkerk

De naam zegt het denk al een beetje, het is een combinatie van LZV en de trekker met oplegger. Lijkt jou deze combi leuk? Het is aan jou de taak om AGF op te halen bij kwekers. Dit doe je echt door heel Nederland. Heb jij die wagen dus goed onder de knie en kan je rijden op de smalste laantjes? Kijk dan is dit wat voor jou.

Wij zoeken een echte pro. Je komt bij verschillende kwekers, in de middle of nowhere. Jij moet die wagen echt de baas zijn. Verder werk je veelal met een elektrische pompwagen om de pallets te laden en te lossen. Bij wat kleinere telers kan het voorkomen dat je met een handpomp werkt, maar hee, dit vind jij helemaal niet erg.

Ook ga je AGF afleveren bij DC’s van Albert Heijn door heel Nederland. Je neemt het fust van DC’s mee en brengt die bij kwekers en bij onze opdrachtgever. Verder is de wagen voorzien van de modernste veiligheidsmiddelen zoals adaptive cruise control. Fijn toch? Je hebt ook lekker veel contact, met de kwekers maar uiteraard ook met je collega’s. De rittenplanning krijg je via je board computer door.

It's all about the details!
Provincie Zuid-Holland
Locatie Ridderkerk
Salaris €2.374 - €2.670
Uren per week 40+ uur
Type CE vacatures

Werkgever

Je komt te werken in bedrijf wat van oorsprong een echt familiebedrijf is. De sfeer is lekker informeel. De lat wordt alleen wel hoog gelegd. Alles voor kwaliteit. Ben jij hier voor gemaakt en past dit helemaal in jouw straatje?

Wat verwachten we van jou

  • LZV, CE Rijbewijs, met Code 95;
  • Relevante ervaring met CE rijbewijs;
  • Flexibel inzetbaar (Dus je vindt het prima om onregelmatig en in het weekend te werken), je mag overigens altijd je voorkeur aangeven! (dag, avond of nacht);
  • Ervaring met koeltransport en je bent bekend met AGF-branche;
  • Goede beheersing van Nederlandse taal.

Wat bieden we jou

Een bruto salaris tussen de €2.374 - €2.670 (afhankelijk van jouw ervaring);
Afwisselend en uitdagend werk.

Ben je helemaal enthousiast? Wij zien je sollicitatie maar al te graag verschijnen. Deze kun je sturen naar info@transportpeople.nl.

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht