Engeland chauffeur bloemen en planten

Ben jij op zoek naar een afwisselende internationale baan als trailer chauffeur en wil je graag als zelfstandige chauffeur aan de slag in het bloemen en planten transport richting en in de UK? Reageer dan snel op onderstaande vacature. Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij op zoek naar een:

Engeland chauffeur bloemen en planten

Als internationaal CE nacht chauffeur ben je de hele week van huis. Begin van de week vertrek je met een trekker met oplegger richting de UK en hier verblijf je doorgaans de hele week.

Je koppelt trailers aan die door je collega’s op de boot en/of trein zijn gezet. Deze ga je zelfstandig in de nacht lossen en weer laden bij diverse sleuteladressen in Engeland. De volle trailer breng je dan weer terug bij de boot of trein voor de terugreis naar Nederland.

Jij blijft in de UK en voert deze werkzaamheden een aantal keer per week uit. Aan het einde van de week kom je zelf ook weer naar Nederland. Het kan voorkomen dat je in het weekend moet werken. Dit is geen vaste prik maar het is wel belangrijk dat je hiertoe bereid bent.

Het gaat om een zeer zelfstandige functie in de nacht daarom is het erg belangrijk dat je goed op tijden kan rijden. Stiptheid staat erg hoog in het vaandel want de bloemen en planten moeten echt op tijd aangeleverd worden bij de klanten. Daarnaast moeten we erop kunnen vertrouwen dat we je op pad kunnen sturen met vertrouwelijke gegevens van diverse klanten. Denk hierbij aan sleutels en deurcodes.

It's all about the details!
Tom
Provincie Zuid-Holland
Locatie Maasdijk
Salaris €2374 - €2670
Uren per week 40+ uur
Type CE vacatures

Werkgever

Je komt te werken in een transportbedrijf dat weliswaar groot is maar zeer korte lijnen hanteert. De sfeer is informeel en er wordt van alle werknemers verwacht dat ze tegen een stootje kunnen. Gaat het goed dan is het top, scheelt er iets dan wordt er niet geaarzeld dit met je te bespreken en hier moet je goed tegen kunnen.

Wat verwachten we van jou

  • Je hebt ervaring in het rijden met een trekker + oplegger;
  • Je kan je goed verstaanbaar maken in het Engels;
  • Je beschikt over je CE rijbewijs met code 95.

Wat bieden we jou

  • Een bruto maandsalaris op basis van de TLN CAO afhankelijk van je ervaring tussen de €2374 en €2670;
  • Nacht- en verblijfkostenvergoeding zoals bepaald in de TLN cao;
  • Een netto bonus van €200,- wanneer je ons tipt over een nieuwe vrachtwagenchauffeur;
  • De mogelijkheid tot het in vaste dienst treden bij de opdrachtgever.
  • Punten per gewerkt uur voor het Transport People spaarpuntensysteem voor:
  • Opleidingen
  • Diverse Transport People gadgets.

Kun jij niet wachten om die wagen te starten? Twijfel niet langer en stuur je sollicitatie naar info@transportpeople.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tom via 0174 - 628 008. 

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht