Haakarm chauffeur

Als haakarmchauffeur start je dagelijks rond 07.00 uur en rijd je diverse ritten met een haakarmwagen met aanhanger om afzetcontainers te plaatsen, te wisselen en op te halen bij klanten. Dit kan midden in de stad zijn langs een gracht, op een groot bouwterrein of bij een klant op een industrieterrein.

Door de diverse klanten, zowel zakelijk als particulier, kom je op veel verschillende locaties. Aan jou de taak om op al deze locaties de containers netjes te plaatsen, wisselen of af te voeren zonder schade toe te brengen aan de omgeving of het materiaal waar je mee werkt.

Ervaring in het rijden met een aanhanger is dus echt belangrijk! Manoeuvreren in kleine ruimtes is een dagelijks terugkomende activiteit waar je je wel goed bij moet voelen.

De containers zet je op bij de standplaats in Vlaardingen en daar lever je de volle ook weer in. Aandacht voor de wettelijke procedures en het juist invullen van je documenten is van groot belang. Vergeet jij een container af te netten, kunnen je collega’s en mede weggebruikers hier veel hinder van hebben. Jij bent dus altijd scherp en houdt de veiligheid nauwlettend in de gaten.

It's all about the details!
Angelo
Provincie Zuid-Holland
Locatie Vlaardingen
Uren per week 40 uur
Type CE vacatures

Word jij blij van meerdere adressen per dag en heb je graag veel contact met klanten? Heb je daarnaast ervaring in het rijden met een aanhanger en wil je graag aan de slag in de afval- en recyclingbranche? Wij hebben precies wat jij zoekt! Wij zoeken een: haakarmchauffeur in Vlaardingen.

Wat verwachten we van jou

  • Je hebt ervaring in het rijden met een aanhanger.
  • Je hebt je CE rijbewijs en code 95.
  • Je hebt geen problemen met fulltime werken.

Wat bieden we jou

  • Een baan bij een innovatief bedrijf in afvalverwerking en recycling.
  • Een bruto maandsalaris op basis van de TLN CAO afhankelijk van je ervaring (TLN D3 t/m D6).
  • Een spaarpunten systeem voor truckgadgets voor elk gewerkt basis uur.
  • Een netto bonus van € 200,- wanneer je ons tipt over een nieuwe collega.
  • Je bent elke avond en elk weekend thuis.

Heb jij je mouwen al opgestroopt en ben je bereid er helemaal voor te gaan? Reageer dan vandaag nog en stuur je gegevens naar info@transportpeople.nl. Wie weet drinken we binnenkort een bakkie!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Angelo of Koen op telefoonnummer 0174-628008.

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht