Logistiek Medewerker

Provincie Zuid-Holland
Locatie Naaldwijk
Uren per week 40 uur
Type B vacatures

Functieomschrijving

Jij als logistiek medewerker gaat aan de slag in een leuk team van collega’s. Je functie is uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het laden en lossen van vrachtwagens, zorgen voor rotatie van de voorraad en het volgen van huidige magazijn beste practices. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor algemene huishoudelijke taken in het magazijn en de productie omgeving en ben jij altijd alert op arriverende vrachtwagens.

Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 17:00 uur en sporadisch een zaterdag. Genoeg tijd dus om andere leuke dingen te doen.

Het bedrijf waar je komt te werken is al zes decennia thuis in de wereld van noten en gedroogde zuidvruchten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.  

Werkgever

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie en steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij daarnaast leergierig en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Zoek dan niet verder want wij zoeken een:

Logistiek medewerker

Wat verwachten we van jou

  • Heftruckervaring is een vereiste, een heftruckcertificaat is een pré;
  • Je bent flexibel en proactief;
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden we jou

  • Een goed salaris;
  • Een leuk team;
  • € 200,- netto bonus als je ons tipt over een kennis die via ons aan het werk gaat;

Wil jij voor het najaar beginnen met een nieuwe baan? Sta jij nu al je mouwen op te stropen en kun je niet wachten om te beginnen? Twijfel dan niet langer en stuur je sollicitatie naar info@transportpeople.nl . Heb je geen mooi CV? Geen probleem, stuur ons een bericht met wie je bent en wat je gedaan hebt en wij nemen contact met je op.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Angelo op telefoonnummer 0174-628008.

Angelo

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht