Portaal chauffeur

Als portaal chauffeur start je rond 06.00 uur en rijd je dagelijks diverse ritten met en zonder aanhanger om afvalcontainers te plaatsen, te wisselen en op te halen bij klanten. Dit kan midden in de stad zijn langs een gracht, op een groot bouwterrein of bij een klant op een industrieterrein.

Door de diverse klanten, zowel zakelijk als particulier, kom je op veel verschillende locaties. Aan jou de taak om op al deze locaties de containers netjes te plaatsen, wisselen of af te voeren zonder schade toe te brengen aan de omgeving of het materiaal waar je mee werkt. Ervaring in het rijden met een aanhanger is dus echt belangrijk! 

De containers zet je op bij de standplaats in Rotterdam, daar lever je de volle ook weer in. Aandacht voor de wettelijke procedures en het juist invullen van je documenten is van groot belang. Vergeet jij een container af te netten, kunnen je collega’s en mede weggebruikers hier veel hinder van hebben. Jij bent dus altijd scherp en houdt de veiligheid nauwlettend in de gaten.

It's all about the details!
Angelo
Provincie Zuid-Holland
Locatie Rotterdam
Uren per week 40 uur
Type CE vacatures

Word jij blij als je meerdere adressen per dag bezoekt en heb je graag veel contact met klanten? Heb je daarnaast ervaring in het rijden met portaalwagen of met een aanhanger en wil je graag aan de slag in de afval- en recyclingbranche? Wij hebben precies wat jij zoekt! Wij zoeken een: portaal chauffeur in Vlaardingen.

Wat verwachten we van jou

  • Je hebt een CE rijbewijs + code 95.
  • Je hebt ervaring in het rijden met een aanhanger.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden we jou

  • Een baan bij een innovatief bedrijf in afvalverwerking en recycling.
  • Salaris op basis van de TLN CAO afhankelijk van je ervaring (TLN D3 t/m D6).
  • Door te werken spaar je punten die je kunt inwisselen voor cursussen en nascholing.
  • Geef ons de gouden chauffeurstip, zorg dat hij minimaal een maand bij ons werkt en verdien 200 euro!  
  • In het weekend en in de avond ben je vrij!

Lijkt dit je wat? Solliciteer nu via info@transportpeople.nl en wie weet zit jij over 3 dagen al aan tafel bij jouw nieuwe werkgever!

Heb je vragen over deze vacature? Bel dan even met Angelo: 0174 - 628008.

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht