Portaal chauffeur Amsterdam

Als portaal chauffeur start je rond 06.00 uur en rijd je dagelijks diverse ritten met een portaalwagen met en zonder aanhanger om afvalcontainers te plaatsen, te wisselen en op te halen bij klanten. Dit kan midden in de stad zijn langs een gracht, op een groot bouwterrein of bij een klant op een industrieterrein.

Door de diverse klanten, zowel zakelijk als particulier, kom je op veel verschillende locaties. Aan jou de taak om op al deze locaties de containers netjes te plaatsen, wisselen of af te voeren zonder schade toe te brengen aan de omgeving of het materiaal waar je mee werkt.

Ervaring in het rijden met een aanhanger is dus echt belangrijk! Manoeuvreren in kleine ruimtes is een dagelijks terugkomende activiteit waar je je wel goed bij moet voelen.

De containers zet je op bij de standplaats in Vlaardingen, daar lever je de volle ook weer in. Aandacht voor de wettelijke procedures en het juist invullen van je documenten is van groot belang. Vergeet jij een container af te netten, kunnen je collega’s en mede weggebruikers hier veel hinder van hebben. Jij bent dus altijd scherp en houdt de veiligheid nauwlettend in de gaten.

It's all about the details!
Wilco
Provincie Noord-Holland
Locatie Amsterdam
Uren per week 40 uur
Type CE vacatures

Werkgever

Word jij blij van meerdere adressen per dag en heb je graag veel contact met klanten? Heb je daarnaast ervaring in het rijden met portaalwagen of met een aanhanger en wil je graag aan de slag in de afval- en recyclingbranche? Wij hebben precies wat jij zoekt!

Wat verwachten we van jou

  • Je hebt een CE rijbewijs + code 95.
  • Je hebt ervaring in het rijden met een aanhanger.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden we jou

  • Een baan bij een innovatief bedrijf in afvalverwerking en recycling.
  • Een bruto maandsalaris op basis van de TLN CAO afhankelijk van je ervaring (TLN D3 t/m D6).
  • Een spaarpunten systeem voor truckgadgets voor elk gewerkt basis uur.
  • Een netto bonus van € 200,- wanneer je ons tipt over een nieuwe collega.
  • Je bent elke avond en elk weekend thuis.

Heb jij je mouwen al opgestroopt en ben jij bereid er helemaal voor te gaan? Reageer dan vandaag nog en stuur je gegevens naar aalsmeer@transportpeople.nl. Wie weet drinken we binnenkort een bakkie!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wilco op telefoonnummer 0297-745325.

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht