Portaal chauffeur Rotterdam

Word jij blij van meerdere adressen per dag en heb je graag veel contact met klanten? Heb je daarnaast ervaring in het rijden met portaalwagen of met een aanhanger en wil je graag aan de slag in de afval- en recyclingbranche? Wij hebben precies wat jij zoekt! Wij zoeken een:


Portaal chauffeur in Rotterdam

Als portaal chauffeur rijd je dagelijks diverse ritten met een portaalwagen met en zonder aanhanger om afvalcontainers te plaatsen, wisselen en op te halen bij klanten. Dit kan midden in de stad zijn langs een gracht, op een groot bouwterrein of bij een klant op een industrieterrein. Door de vele diverse klanten, zowel zakelijk als particulier, kom je op veel verschillende locaties. Aan jou de taak om op al deze locaties de containers netjes te plaatsen, wisselen of af te voeren zonder schade toe te brengen aan de omgeving of het materiaal waar je mee werkt.

Ervaring in het rijden met een aanhanger is dus echt belangrijk! Manoeuvreren in kleine ruimtes is een dagelijks terugkomende activiteit waar je je wel goed bij moet voelen.

De containers zet je op bij de standplaats in Rotterdam, daar lever je de volle ook weer in. Aandacht voor de wettelijke procedures en het juist invullen van je documenten is van groot belang. Vergeet jij een container af te netten, kunnen je collega’s en mede weggebruikers hier veel hinder van hebben. Jij bent dus altijd scherp en houdt de veiligheid nauwlettend in de gaten.

It's all about the details!
Angelo
Provincie Zuid-Holland
Locatie Maasdijk
Salaris €2.374 - €2.670
Uren per week 40 uur
Type CE vacatures

Wat verwachten we van jou

 • Je hebt een CE rijbewijs + code 95; 
 • Je hebt ervaring in het rijden met een aanhanger;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden we jou

 • Je bent elke avond en elk weekend thuis;
 • Een bruto maandloon tussen de €2.374 en €2.670 op basis van 40 uur;
 • Een baan bij een groot, landelijk transportbedrijf;
 • Punten per gewerkt uur voor het Transport People spaarpuntensysteem voor:
  • Opleidingen
  • Diverse Transport People gadgets.

Heb jij je mouwen al opgestroopt en ben jij bereid er helemaal voor te gaan? Reageer dan vandaag nog en stuur je gegevens naar info@transportpeople.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Angelo of Tom via telefoonnummer 0174 - 628 008. 

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht