Zeecontainer nacht chauffeur Westland

Als zeecontainer chauffeur start je dag op de standplaats Maasdijk. Je pakt je trekker en rijdt naar de Rotterdamse haven. Onderweg krijg je de route door, waar je mee gaat beginnen binnen de Rotterdamse haven. Laden en lossen zit er niet bij in de zeecontainers, dus het is werk om oud mee te worden.

Je start je werkweek op de maandag om 17:00 uur. Je werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. De werktijden liggen tussen 17:00 uur tot max 7:00 uur, gemiddeld werk je zo’n 50 uur in de week. Weekenden ben je altijd vrij!

Jouw nieuwe werkgever is een groot Westlands transportbedrijf met veel nieuwe eigen trekkers en opleggers. Je krijgt een hoop nieuwe collega’s erbij die allemaal wel houden van een flauw geintje.

It's all about the details!
Provincie Zuid-Holland
Locatie Maasdijk
Uren per week 50 uur
Type CE vacatures

Werkgever

Wil jij graag in de nacht werken van maandag tot en met vrijdag werken? Heb jij je CE rijbewijs en code 95? Zoek dan niet verder want wij zoeken een: Zeecontainer nacht chauffeur Westland.

Wat verwachten we van jou

  • CE rijbewijs + code 95;
  • Je vindt het niet erg om in het weekend vrij te zijn!

Wat bieden we jou

  • Een bruto maandsalaris op basis van de TLN CAO D-schaal afhankelijk van je ervaring;
  • Een netto bonus van €200,- wanneer je ons tipt over een nieuwe collega;
  • De mogelijkheid tot het in vaste dienst treden bij de opdrachtgever;
  • Punten per gewerkt uur voor het Transport People spaarpuntensysteem voor: opleidingen en diverse Transport People gadgets.

Word jij hier enthousiast van en wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Twijfel niet langer en stuur je sollicitatie info@transportpeople.nl .

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Angelo of Sander op telefoonnummer 0174-628008.

Solliciteer direct

Rijbewijzen:
* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht