• Met Transport People kan ik eenvoudig en snel mijn transport op het gewenste niveau krijgen.

Zoekt u een geschikte uitzendkracht?

Bent u op zoek naar een professionele vrachtwagenchauffeur om uw team mee te versterken? Een goede chauffeur die niet alleen beschikt over de juiste papieren, maar ook nog eens goed past binnen uw bedrijf? Transport People is als uitzendbureau voor transport en logistiek gespecialiseerd in het vinden en aanbieden van geschikte vrachtwagenchauffeurs die passen bij uw organisatie. Uitgebreid geselecteerd, niet alleen op harde criteria, maar juist ook op persoonlijke eigenschappen. Daardoor voorzien wij u van de beste kandidaten, namelijk medewerkers die bij uw organisatie passen, om uw transport naar het gewenste niveau te tillen. Dit is geen loze belofte! Door onze specialisatie is dit iets wat wij daadwerkelijk kunnen waarmaken. Uitzendbureau Transport People staat voor kwaliteit en maatwerk!

Wat voor vrachtwagenchauffeurs leveren wij?

Wanneer u op zoek bent naar een vrachtwagenchauffeur, dan wilt u dat die persoon aan bepaalde verwachtingen voldoet. U heeft specifieke wensen en daarom selecteren wij alleen chauffeurs die aan al uw eisen voldoen. Wij leveren o.a. vrachtwagenchauffeurs:

  • voor nationale en internationale transport;
  • die in het bezit zijn van een C, C1, CE en/of C1E rijbewijs;
  • die beschikken over een code 95 aanduiding;
  • voor diverse soorten transport, waaronder geconditioneerd transport;
  • voor tijdelijke, lange termijn en vaste aanstellingen;
  • die ook qua persoon passen binnen uw bedrijf.

Kortom, voor elke transportbehoefte een passende oplossing!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze werving en selectie procedure of over het inhuren van vrachtwagenchauffeurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.