• 100% baangarantie en gegarandeerd altijd genoeg werkuren.

Wij vinden de baan waar jij naar op zoek bent!

Wil jij aan de slag als fulltime of parttime (vrachtwagen)chauffeur, logistiek medewerker of kantoormedewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je nog geen ervaring in de transportsector of logistieke sector hebt, ben je van harte welkom. Op een persoonlijke manier helpen we jou op weg en vinden we samen de functie en opdrachtgever die het beste bij jou past.

Baangarantie bij sollicitatie op openstaande functies

Doordat alles bij ons draait om verbinding, hebben wij een zeer actueel overzicht van de vraag en het aanbod. We weten al heel snel welke baan aansluit op jouw wensen. Inmiddels hebben wij dan ook een groot netwerk opgebouwd met opdrachtgevers binnen de transport sector die hun werving en selectie aan ons toevertrouwen.

Solliciteer jij op één van onze openstaande vacatures? Dan garanderen wij dat je aan de slag kan, zowel nationaal als internationaal! Voor jou zetten we die extra stap.

Opleiding volgen? Wij begeleiden je!

Zou jij graag je C of CE rijbewijs willen halen via ons? Dan stimuleren wij dat! In samenwerking met onze opdrachtgevers bieden wij namelijk opleidingsplaatsen aan. Je begint in de loods met het uitvoeren van logistieke werkzaamheden en ondertussen ben je bezig met het behalen van je rijbewijzen. Twee vliegen in één klap! Ook als jij al in het bezit bent van een C rijbewijs, kan je via ons je CE rijbewijs halen. Tegelijkertijd rijd je voor één van onze opdrachtgevers op de bakwagen.

Schrijf je direct in!

Wil jij meer zekerheid en ben je op zoek naar een baan die voldoet aan jouw wensen? Schrijf je direct in en wij vinden de baan die bij jou past! Heb je vragen over de vacatures of onze werkwijze? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.