• Geen zorgen meer over mijn werkuren. Gegarandeerd altijd genoeg werk.

Zoek jij een baan als vrachtwagenchauffeur?

Ben jij op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur, ben je reeds in het bezit van je groot rijbewijs of wil jij die graag via ons halen? Dan is Transport People ook op zoek naar jou! Wij hebben altijd interessante vacatures openstaan voor parttime en fulltime vrachtwagenchauffeurs, zowel op nationaal als internationaal transport. Daarbij gaan wij zelfs een stap verder dan andere uitzendbureaus. Bij Transport People geven wij ingeschreven vrachtwagenchauffeurs namelijk een baangarantie! Niet alleen voor de korte, maar ook voor de lange termijn.

Baangarantie bij Transport People!

Als uitzendbureau zijn wij volledig gespecialiseerd in transport en logistiek. Door dit concept liggen vraag en aanbod dicht bij elkaar. De opdrachtgevers bieden ons de vacatures aan en wij vinden snel een geschikte kandidaat. Inmiddels hebben wij dan ook een groot netwerk opgebouwd met opdrachtgevers uit Westland en omgeving die hun werving en selectie aan ons toevertrouwen. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar een vrachtwagenchauffeur zoals jij! Iemand die past binnen hun organisatie. Door dit uitgebreide netwerk en onze specialisatie, kunnen wij jou dan ook niet alleen een baangarantie geven, maar garanderen wij jou ook nog eens veel werkuren!

Kortom, Transport People biedt jou zekerheid!

Schrijf je direct in!

Wil jij meer zekerheid als vrachtwagenchauffeur en ben je op zoek naar een baan die voldoet aan jouw wensen? Schrijf je direct in en wij vinden voor jou de baan die bij jou past! Heb je vragen over de vacatures of over onze werkwijze als uitzendbureau voor transport en logistiek? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.