€ 200,- extra verdienen met het bonussysteem?

Ben jij werkzaam via Transport People en kan jij wel wat extra geld gebruiken voor die gewilde dashcam, nieuwe telefoon of iets anders leuks? Draag een nieuwe vrachtwagenchauffeur aan en verdien 200 euro! Hoe je dat doet? Dat gaan wij jou vertellen!

Omdat jij via Transport People werkt in de transport en logistiek sector, weet jij precies hoe wij te werk gaan. En natuurlijk weet jij ook hoe leuk dat is! Daarom kan jij als geen ander mensen motiveren om ook via Transport People in deze sector aan de slag te gaan. Handig dus om mensen in jouw netwerk te informeren en eveneens enthousiast te maken over jouw werk bij Transport People.

 

Grijp deze kans met beide handen!

Draag jij een nieuwe vrachtwagenchauffeur bij ons aan? Dan zal hij of zij tijdens het intakegesprek jouw naam noemen. Wordt deze persoon dan daadwerkelijk geplaatst via Transport People en heeft hij of zij de eerste 200 uren (100%) gewerkt? Dan krijg jij maar liefst € 200,- netto op jouw rekening!

En vergeet niet: met onze 100% baangarantie is de kans zeer groot dat degene, die jij aandraagt, ook daadwerkelijk aan de slag kan bij één van onze opdrachtgevers!

Heb je vragen over het bonussyteem?

Bel een vestiging bij jou in de buurt. Wij staan je graag te woord!