Transport People helpt jou op weg

Transport People is de snelweg naar jouw droombaan. Hoe snel? Dat hangt van jou af. Want jij moet ons wel even laten weten dat je onze hulp kunt gebruiken. Maar als je dat gedaan hebt, gaan wij heel snel voor je aan de slag. Dat begint met een leuk gesprek waarin we alles van je willen weten. Pas dán kunnen we echt iets voor jou betekenen. Bel je ons?

We hebben er een rekensommetje op los gelaten en kwamen er niet helemaal uit, maar we weten wel dat je heeeeel veel uren van je leven op de werkvloer doorbrengt. Leuk werk is daarom ontzettend belangrijk. Een enthousiaste medewerker is goud waard. En daarom willen we jou op de beste plek krijgen. Zodat jij gelukkig en blij kunt zijn en de opdrachtgever ook!

De perfecte match

De perfecte match is gevonden. Maar daar stopt het wat ons betreft niet. Jij verandert en jouw ambities misschien ook. Als je via ons werkt, zullen we regelmatig contact met je hebben. Even controleren of je nog steeds blij bent. Ben je niet meer zo blij? Dan horen we dat ook graag! Samen met de opdrachtgever zorgen wij weer voor wat meer werkgeluk. Dat kan door een opleiding te starten of door opnieuw op zoek te gaan naar een baan die past bij jouw huidige wensen en ambities. Want wat jij nu leuk vindt, vind je over een paar jaar misschien niet meer zo leuk. Wij laten jou dus niet los, maar doen er alles aan om jouw je ambities waar te laten maken.

Hét begin

Maasdijk - Bij deze Zuid-Hollandse vestiging is het zeven jaar geleden allemaal begonnen. Op 1 april 2016 werd Transport People, een uitzendbureau specifiek gericht op transport en logistiek, opgericht. Deze vestiging is gelegen aan de toepasselijk genaamde Transportweg in Maasdijk.

Door de jaren heen is team Maasdijk doorgegroeid tot een club van specialisten, waarbij Koen ‘commercieel directeur’ al vanaf dag één bij ons is.

Tijd om uit te breiden

Vier jaar later werd het de hoogste tijd om in Zuid-Nederland nog meer logistieke mensen aan een baan te helpen. Natuurlijk konden wij dit vanuit Maasdijk doen, maar kandidaten en klanten spreken wij liever persoonlijk. Daarom openden wij in 2020 een vestiging in Tilburg en zijn wij sinds begin 2022 verhuisd naar de Industrieweg in Waalwijk.

De ambitie bleef groeien bij Transport People en daarom vierden wij in 2021 weer feest. In april openden we een vestiging op de bloemenveiling in Aalsmeer om zo ook dichter naar bedrijven en werkzoekenden in Noord-Holland te komen. Zo konden we ook hier starten met het realiseren van mooie matches.

Centrale kracht vanuit het hoofdkantoor

Door de snelle groei van Transport People was een logisch gevolg om de overkoepelende teams te centreren en een hoofdkantoor te starten. Vanuit dit kantoor in Naaldwijk werken wij met zijn allen voor onze vestigingen in Maasdijk, Waalwijk en Aalsmeer. Check snel welke teams en medewerkers je hier kan vinden.