Eerlijk en vertrouwen

Eerlijk, goed en vooral veilig werken, houden wij continu in ons vizier en onze certificaten en keurmerken bevestigen dit. Wij staan altijd ‘aan’ en meten onze prestaties aan de hand van deze certificaten. Zijn er verbeteringen, dan pakken we gelijk de kans dit door te voeren. Met als uitkomst: het beste voor onze klanten én medewerkers.

NBBU 

Wij zijn lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), omdat we willen dat klanten en werknemers ons vertrouwen. Als lid van de NBBU beloven we om goed werk te leveren en ons aan strenge regels te houden. De NBBU houdt wekelijks bij wie van de leden voldoet aan het SNA-keurmerkDit keurmerk laat zien dat we betrouwbaar en eerlijk zijn in wat we doen. 

Door lid te zijn van de NBBU en het SNA-keurmerk na te leven, laten we zien dat we serieus zijn over kwaliteit en eerlijkheid in onze dienstverlening. Het geeft klanten en werknemers de zekerheid dat ze met ons in zee kunnen gaan en op goede service kunnen rekenen.

Stichting Normering Arbeid keurmerk

Wij zijn een gecertificeerde onderneming met het Stichting Normering Arbeid (SNA) keurmerk, omdat we geloven in eerlijkheid en respect voor onze medewerkers. Dit keurmerk staat voor het naleven van de juiste regels en wetten op het gebied van werkgelegenheid. We zorgen ervoor dat iedereen op een eerlijke manier wordt behandeld. Dit betekent dat we eerlijke lonen betalen en dat we ons aan de regels houden, omdat dit de juiste manier is om zaken te doen.

NEN 4400-1

Het NEN 4400-1 certificaat laat zien dat we onze financiële zaken goed hebben geregeld, ons aan de regels houden en dat we voldoen aan de regels voor financiële betrouwbaarheid in de uitzendbranche, wat betekent dat klanten en partners op ons kunnen rekenen.

Zo voldoen wij aan de normen zoals vastgelegd in het handboek Normen SNA. Zo krijgen wij het SNA-keurmerk

Kiwa

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 van bedrijven op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). 

Als ondernemer in het transport kan het gebeuren dat je vracht wilt vervoeren, maar niet genoeg chauffeurs hebt. In zo'n geval kun je tijdelijk chauffeurs in dienst nemen via bijvoorbeeld Transport People. 

Een chauffeur heeft een 'verklaring ter beschikkingstelling' nodig, die kan worden aangevraagd nadat een 'verklaring van dienstbetrekking' is verkregen. Wat betekent, dat een chauffeur toestemming moet hebben om te mogen werken. Dit kan pas worden aangevraagd nadat een chauffeur al officieel is aangenomen. Dit wordt 'verklaring van dienstbetrekking' genoemd. De chauffeur laat onderweg bij controle de verklaring zien. 

Onze ISO-certificaten 

We hebben certificaten, zoals de ISO-certificeringen, die laten zien dat we goed zijn in wat we doen. We laten zien dat we altijd proberen beter te worden, mensen ons kunnen vertrouwen, zodat we onze klanten de beste service geven. We staan niet stil en blijven groeien. Daar staan we voor bij Transport People! 

 

ISO 27001

Wij beschikken over het ISO 27001 Informatiebeveiligingscertificaat. Dit bewijst dat we serieus zijn over het beschermen van belangrijke informatie. Het is als een sterk slot op een deur. Wij werken met systemen, zodat alleen de juiste personen bij de gegevens kunnen. 

ISO 9001

Dit is een erkenning die laat zien dat wij voldoen aan bepaalde kwaliteitsstandaarden. Het draait om effectief en efficiënt werken. Bij Transport People hebben we goed nagedacht over onze processen en werken we altijd aan verbeteringen. Kwaliteit, dat zorgt ervoor dat klanten op ons kunnen vertrouwen met de diensten die wij leveren. 

 

TÜV

TÜV is een bekend en onafhankelijk bedrijf dat bedrijven en hun manier van werken goed kan beoordelen en certificeren. Ze staan erom bekend ervoor te zorgen dat bedrijven goede kwaliteit leveren, veilig werken en de regels volgen in allerlei soorten werk. Wij worden door hen beoordeeld. 

Meer weten over hoe wij werken?

WERKWIJZE >