Opleiden

Wat nu nog leuk en nieuw is, vind jij over een aantal jaren misschien wel minder interessant. Bij Transport People willen wij ervoor zorgen dat die grote glimlach op jouw gezicht daar blijft, ook over vijf jaar. Daarom bieden wij, in samenwerking met onze opdrachtgevers, opleidingsplaatsen aan. 

Voorbeeld: Je begint jouw nieuwe uitdaging in de loods met het uitvoeren van logistieke werkzaamheden, maar je merkt dat je meer wilt. Je zou graag het C-rijbewijs halen om zelf in de bakwagen te rijden en materialen te transporteren. Dat kan! Terwijl je in de loods werkt, behaal je ondertussen je C-rijbewijs. Twee vliegen in één klap! Ook als jij al in het bezit bent van een C-rijbewijs, kan je via ons het CE-rijbewijs halen. Gaaf toch?

In onderstaande video delen Sven en Nigel graag hun ervaringen met jou. Onze Angelo liep een dagje mee met deze twee kandidaten die via Transport People een opleidingstraject volgden.

 

Sven:

“Ik was al wat jaren aan het zoeken naar een kans om vrachtwagenchauffeur te worden via werken/leren. Toen kwam ik in contact met Transport People en begin dit jaar is het gelukt! Sinds januari ben ik werkzaam bij H.Z. Logistics als wasstraat- en loodsmedewerker. Naast deze leuke baan volg ik ook de opleiding tot chauffeur CE en ben ik bezig mijn droom waar te maken!" 

TPP header 16

Werken en leren tegelijk

Hoe mooi is het om, terwijl je werkt, verder te leren? Bij Transport People zijn we blij met mensen zoals jij! Jij wilt niets liever dan werken in de dynamische wereld van transport en logistiek. Jij weet wat werken is, steekt graag je handen uit de mouwen en je hebt elke dag zichtbaar plezier in wat je doet. Kortom, jij bent goud waard!

Daarom willen we jou graag tegemoetkomen in de kosten van jouw opleiding. Door middel van een scholingsovereenkomst vergoeden wij een deel van de gemaakte opleidingskosten. Dit geldt tevens voor cursussen als Code 95, ADR en VCA. Heb jij al een C-rijbewijs, maar wil je er graag een E achter? Ook dat is mogelijk als je bij één van onze opdrachtgevers werkt.

Wil jij meer informatie of ben je geïnteresseerd in onze opleidingsmogelijkheden? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel naar een van onze vestigingen.

 

Geen ervaring? Geen probleem!

Zou je heel graag willen starten als vrachtwagenchauffeur maar je hebt nog helemaal geen ervaring of C-rijbewijs? Geen probleem. Sla een andere weg in en word vrachtwagenchauffeur bij Transport Masters. Tijdens het traject word jij klaargestoomd om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat bij jou past. Hier kan jij je C-rijbewijs met Code 95 halen! 

Of jij je nu wilt omscholen of nog niet zoveel werkervaring hebt, samen gaan we de uitdaging aan. Neem een kijkje op de website van Transport Masters