Jouw droombaan in de transport- of logistieksector!

Een baan in transport- en logistieksector is een hele verantwoordelijkheid. Zonder jou staat er van alles stil. Jij bevoorraadt supermarkten, zorgt ervoor dat bouwmaterialen op tijd op plaats van bestemming zijn of je brengt brandstof naar het tankstation zodat men weer op weg kan. Eigenlijk ben jij een superheld! En daarom is het van groot belang dat jij plezier beleeft in jouw werk en elke dag weer met een grote lach op je gezicht aan de slag gaat.

Daar kunnen wij voor zorgen, want Transport People is de snelweg naar jouw droombaan. Stap jij bij ons in?

Inschrijven

Nieuwste vacatures 

CE chauffeur stukgoed


Rotterdam
50 uur
CE vacatures
€ 3.822 - € 4.054

Trailerchauffeur kooiaap


Rijen
50 uur
CE vacatures
€ 3.267 - € 3.897

Chauffeur zeecontainer


Maasdijk
50 uur
CE vacatures
€ 3.674 - € 4.054

Chauffeur CE betonmixer en zeecontainer


Pijnacker
50 uur
CE vacatures
€ 3.976 - € 4.054

Heftruckchauffeur


Eindhoven
40 uur
Logistieke functies
€ 2.463 - € 2.997

CE chauffeur distributie dagdienst


Hoogeveen
50 uur
CE vacatures
€ 3.975 - € 4.054

Orderpicker groente en fruit


Maasdijk
40 uur
Logistieke functies
€ 2.454 - € 3.047

Logistiek medewerker EPT


Poeldijk
40 uur
Logistieke functies
€ 2.000 - € 2.400

Persoonlijke betrokkenheid

Vraag jij je af hoe wij jouw droombaan gaan bezorgen? Heel simpel. Bij Transport People ligt de focus puur op de transport- en logistieksector. Dankzij onze ervaring weten wij exact welke behoeften er spelen in de transportsector. Wij werken met een klein, ervaren team en zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten én onze kandidaten. Op die manier weten wij welke specifieke wensen onze klanten hebben. Ook hebben we goed zicht op jouw logistieke talenten en kunnen we die gericht inzetten. Dát maakt het grote verschil!

 

Nog niet klaar voor de toekomst? Wij leiden je op!

Net als jij, willen wij dat jij je droombaan vindt en elke dag met veel plezier naar je werk gaat. Ook als daar nog een opleiding voor nodig is. Want de logistiek medewerker van tien jaar geleden is niet dezelfde als die van nu. Dus zorgen we er bij Transport People voor dat je er klaar voor bent. We leiden je op als het werk en jouw ambities hierom vragen. Hoe we dat doen? In samenwerking met onze opdrachtgevers bieden we opleidingsmogelijkheden aan. 

 

100% Baangarantie op openstaande vacatures

Op deze website vind je een zeer actueel overzicht met vacatures. Je kunt direct solliciteren op één van de openstaande functies. Dan garanderen wij dat je aan de slag kan, zowel nationaal als internationaal! Voor jou zetten we die extra stap.

 

Schrijf je direct in!

Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures? Grote kans dat we die binnen ons netwerk wél kunnen vinden! Schrijf je vrijblijvend in. Eén van onze accountmanagers maakt met jou een afspraak en gaat daarna voor jou gericht op zoek.

Hé topper! Heb je vragen? Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

* Verplichte velden
TomTelefoon960 V2