Hoe werken wij bij Transport People?

Wanneer we jouw cv ontvangen, nemen we deze door en zal één van onze intercedenten contact met jou opnemen voor een nadere kennismaking. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Sterker nog, dat is een voorwaarde om een goede match te maken voor alle partijen. We bespreken waar jij naar op zoek bent en proberen dit te matchen met een passende werkgever. Hebben wij jouw ideale baan gevonden? Dan nemen wij natuurlijk meteen contact met je op. 

 

Uitzenden

Wanneer wij denken dat we een goede match hebben gemaakt, vindt er natuurlijk een gesprek plaats met het desbetreffende bedrijf. Hier moet ook een klik zijn. Daarna volgt een proef dag. Wanneer dit bedrijf enthousiast over je is, gaan we van start! Jouw carrière bij Transport People kan beginnen!

 

In 6 stappen naar jouw droombaan!

Bij Transport People kan jij in 6 heldere stappen aan jouw droombaan beginnen. In onderstaand overzicht laten wij jou zien hoe dit in een paar eenvoudige stappen kan worden gerealiseerd.

Alles goed geregeld!

Bij Transport People willen we in jou investeren. Ga je via ons aan de slag als vrachtwagenchauffeur of een andere functie, dan kun je het volgende van ons verwachten:

  • Je krijgt een duidelijke uitzend-/arbeidsovereenkomst, die voldoet aan de cao voor uitzendkrachten en alle wettelijke eisen.
  • Wij kennen geen beperkingen als het gaat om de duur van een uitzendovereenkomst. Ook wanneer je voor langere tijd bij ons in dienst wilt blijven, is dat geen enkel probleem.
  • Je salaris wordt door Transport People stipt op tijd uitbetaald.
  • Er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en groei. We gaan met respect met jou om en staan open voor al jouw vragen.
  • Je bouwt pensioen op conform de cao voor uitzendkrachten.

Wederzijds respect is van groot belang. Wij zijn eerlijk en transparant naar jou en dat verwachten wij ook terug. Bij Transport People doen we er alles aan om het voor jou goed te regelen! Wij gaan voor een succesvolle samenwerking. Jij ook?

 

Certificering

Bij Transport People staan vertrouwen en transparantie hoog in het vaandel. We beschikken over diverse certificeringen om aan te tonen dat wij een betrouwbare partner en werkgever zijn. Jaarlijks worden we getoetst voor het behoud van onze certificeringen. Uiteraard zien we er zelf op toe of wij alle afspraken met jou nakomen en of al jouw rechten worden nageleefd. Daarnaast wordt dit ook jaarlijks beoordeeld door een aantal onafhankelijke partijen. Bij Transport People zit je dus goed!