Onze vacatures

De naam zegt het al: Transport People. Bij ons ligt de focus volledig op de transport en logistieke sector en zo onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus.

We werken met een club vol jonge en energieke toppers. Hard werken en iedere dag plezier in wat we doen, that’s us. Zowel de klant en kandidaat leren wij persoonlijk kennen, zodat wij binnen no-time de juiste match realiseren.

Transport People groeit hard! Met nu alweer 4 vestigingen verspreid over Nederland, hebben wij regelmatig interne vacatures openstaan. Denk hierbij aan functies binnen de vakgebieden Recruitment, Marketing, HR, Sales of de Back Office.

Ben jij de topper waar wij naar op zoek zijn? Klik snel op een van onze vacatures:

Vacatures gevonden: 5

Online marketing stagiaire


Naaldwijk
40 uur
Interne vacature

Accountmanager


Maasdijk
40 uur
Interne vacature

Recruiter


Naaldwijk
40 uur
Interne vacature

Accountmanager


Naaldwijk
40 uur
Interne vacature

Medior accountmanager buitendienst


Maasdijk
40 uur
Interne vacature

Recruiter vacature

Wij zoeken geregeld een nieuwe topper voor de functie recruiter. Onze recruiters werken vanuit de vestiging in Maasdijk en hier werken vrouwelijke en mannelijke aanpakkers. Alvast weten wie jou nieuwe collega's worden? Check dan gelijk onze teampagina.

Het transport people team

 

Van recruiter tot accountmanager

Wil je werken als recruiter, maar heb je nog geen ervaring? Start dan bij een van onze vestigingen als junior recruiter. Hier leer je vanaf stap 1 het recruitersvak. Alle handvatten worden hiervoor geboden, waaronder begeleiding van ervaren collega's, cursussen en bij interesse een opleiding. Binnen Transport People worden veel doorgroeimogelijkheden geboden. Deze worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelplan, waarbij jij precies jouw wensen laat weten. Denk bijvoorbeeld aan doorgroeien tot accountmanager!

 

Werken bij een uitzendbureau

Het werken bij een uitzendbureau als Transport People bestaat uit hard werken, maar wel iedere dag plezier hebben in wat je doet. Onze jonge club medewerkers loopt tijdens de middagpauze graag een blokje om of gaan de strijd aan rond de tafeltennistafel. Ook is iedereen altijd in voor een feestje en organiseren wij regelmatig een vrijdagmiddagborrel, leuke activiteit of dagje weg. 

Benieuwd hoe het er op de werkvloer van Transport People aan toe gaat?

Neem een kijkje >