Werving en selectie van vrachtwagenchauffeurs

Jij wil de beste vrachtwagenchauffeurs en logistieke medewerkers vinden voor jouw bedrijf. Besteed je dit uit aan de specialisten van Transport People, dan scheelt je dit veel kostbare tijd. Werving en selectie is ons dagelijkse werk en daarom helpen we je daar graag mee. Ook als je de chauffeurs of medewerkers niet eerst via ons inhuurt, maar graag meteen direct in dienst neemt. Wij zijn er om jou aan goed personeel te helpen en voor onze kandidaten de ideale baan te vinden! 

 

Hoe gaan wij te werk?

Je kunt onze hulp wel gebruiken, maar je wilt eerst weten hoe wij te werk gaan met het werven en selecteren van vrachtwagenchauffeurs en logistieke medewerkers? Hoewel elke onderneming anders is en andere wensen heeft, zullen we hieronder in grove lijnen vertellen welke stappen wij doorlopen.

Stap 1
We maken een afspraak en nemen door wat de wensen zijn en aan welke eisen de chauffeur of logistiek medewerker moet voldoen. Dit gaat om harde criteria zoals functie-eisen, maar bijvoorbeeld ook om karaktereigenschappen die passen bij de bedrijfscultuur.

Stap 2
We stellen een vacature op, waarbij duidelijk wordt aangegeven over welke karaktereigenschappen en kwalificaties de gewenste medewerker moet beschikken.

Stap 3
De vacature wordt via verschillende media en binnen het eigen netwerk verspreid. Hierbij kun je denken aan de website van Transport People, social media, kranten en (vak)bladen.

Stap 4
Naast het uitzetten van de vacature, gaan wij natuurlijk ook binnen ons huidige, omvangrijke kandidatenbestand actief op zoek naar vrachtwagenchauffeurs en medewerkers die voldoen aan het geschetste profiel.

Stap 5
De binnengekomen sollicitaties worden verzameld, waarna de eerste selectie plaatsvindt. Alleen de beste kandidaten worden na deze selectieronde aan jullie gepresenteerd.

Stap 6
De sollicitatiegesprekken worden vervolgens samen met jou gevoerd, waarna de uitgenodigde kandidaten definitief worden beoordeeld.


Dit proces herhalen we tot we de perfecte match hebben gevonden! 

WERVING EN SELECTIE UITBESTEDEN

Wil jij kostbare tijd besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de geschikte vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker!

contact opnemen