Werving en selectie van vrachtwagenchauffeurs

Jij wil de beste vrachtwagenchauffeurs en logistieke medewerkers vinden voor jouw bedrijf. Besteed je dit uit aan de specialisten van Transport People, dan scheelt het je veel kostbare tijd. Werving en selectie is ons dagelijkse werk en daarom helpen we je daar graag mee. Ook als je de chauffeurs of medewerkers niet eerst via ons inhuurt, maar graag meteen direct in dienst neemt. Wij zijn er om jou aan goed personeel te helpen en voor onze kandidaten de ideale baan te vinden! 

 

Hoe gaan wij te werk?

Je kunt onze hulp wel gebruiken, maar je wilt eerst weten hoe wij te werk gaan met het werven en selecteren van vrachtwagenchauffeurs en logistieke medewerkers? Hoewel elke onderneming anders is en andere wensen heeft, vertellen we hieronder in grove lijnen welke stappen wij doorlopen.

Stap 1
We maken een afspraak en nemen door wat de wensen zijn en aan welke eisen de chauffeur of logistiek medewerker moet voldoen. Dit gaat om harde criteria zoals functie-eisen, maar bijvoorbeeld ook om karaktereigenschappen die passen bij de bedrijfscultuur.

Stap 2
We stellen een vacature op, waarbij we duidelijk aangeven welke karaktereigenschappen en kwalificaties de gewenste medewerker moet beschikken.

Stap 3
De vacature verspreiden we via verschillende media en binnen het eigen netwerk . Denk hierbij aan de website van Transport People, social media, kranten en (vak)bladen.

Stap 4
Naast het uitzetten van de vacature, gaan wij natuurlijk ook binnen ons huidige, omvangrijke kandidatenbestand actief op zoek naar vrachtwagenchauffeurs en medewerkers die voldoen aan het geschetste profiel.

Stap 5
De binnengekomen sollicitaties worden verzameld, waarna de eerste selectie plaatsvindt. Wij presenteren alleen de beste kandidaten, na deze selectieronde, aan jullie.

Stap 6
De sollicitatiegesprekken worden vervolgens samen met jou gevoerd, waarna we samen de uitgenodigde kandidaten definitief beoordelen.


Dit proces herhalen we tot we de perfecte match hebben gevonden! 

WERVING EN SELECTIE UITBESTEDEN

Wil jij kostbare tijd besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de geschikte vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker!

contact opnemen