Tips en updates

Blijf op de hoogte van de laatste tips, nieuwtjes en updates in de logistieke en transport sector. 

Indeed updates 1 25-09-2023

Hoe blijf je fit achter het stuur als vrachtwagenchauffeur?

Stel je voor: je ziet een vrachtwagenchauffeur op een parkeerplaats staan en push-ups doen tussen de lange ritten door. Voor jou ook een reden om te gaan starten met bewegen!

Indeed updates 31 14-09-2023

Carrièreswitch; van agent naar chauffeur!

Maak kennis met Dennis Oudendijk, een stoere kerel van 51 jaar die de switch maakte van politieagent naar volwaardige vrachtwagenchauffeur. Wat nog cooler is, is dat hij in slechts vijf maanden zowel zijn C- als CE-rijbewijzen heeft behaald!

Indeed updates 11 09-08-2023

Ziekmelden bij een uitzendbureau, hoe werkt dat?

Ziek zijn is voor niemand leuk! Of je nu getroffen bent door een hevige griep, je je been hebt gebroken tijdens het sporten of om een andere vervelende reden ziek thuis moet blijven. 

Indeed updates 6 18-07-2023

Carrièremogelijkheden in de afval- en recyclingbranche: word een gewaardeerde chauffeur!

Wanneer je als chauffeur in de afval- en recyclingbranche werkt, draag je elke dag bij aan het milieu met grote carrièremogelijkheden. 

fotoo blog 28-06-2023

Een ijzersterk cv voor vrachtwagenchauffeurs: tips en tricks om op te vallen!

Een cv maken als vrachtwagenchauffeur, hoe doe je dat eigenlijk? En wat zet je er allemaal in? Dat leggen wij jou in dit blogbericht uit!

INDEED UPDATES 23-05-2023

Van afstudeerstage naar vaste baan: Tess haar persoonlijke reis bij Transport People.

In dit artikel neem ik je mee op mijn reis van stagiaire tot accountmanager bij Transport People, waar ik mijn passie voor het organiseren, regelen en werken met mensen heb gevonden.

Indeed updates 05-04-2023

Hoe kan je als uitzendkracht een hypotheek aanvragen?

Veel mensen denken nog steeds dat je als uitzendkracht geen hypotheek aan kan vragen, dit is zeker niet zo. Er zijn regels waar jij aan moet voldoen om deze aan te vragen.

Stress foto 06-02-2023

Stress op de werkvloer

Stress tijdens een werkdag. Dit is iets wat je als hardwerkende medewerker liever niet ervaart. Toch komt werkstress vaker voor dan je denkt.

Indeed updates 71 26-01-2023

Wat is het verschil tussen uitzenden en payroll?

Hoewel uitzenden en payroll twee verschillende vormen zijn van personeelsdiensten, halen we deze begrippen vaak door elkaar.

TPP uitzendkrachten 2 7 28-12-2022

Salaris via een uitzendbureau

Werken als een uitzendkracht is net even anders dan dat je als vaste medewerker bij een bedrijf in dienst bent. Denk aan de CAO beroepsgoederenvervoer, het salaris en uitbetaling bij een flexibel contract.

vuilnisman 18-11-2022

Werken als vuilnisman

Vind jij het heerlijk om buiten te werken en ben je niet bang om een beetje vies te worden? Als vuilnisman houd je je bezig met het opruimen en schoonmaken van straten. 

veilig 28-10-2022

Veilig werken in de logistiek

Net begonnen met een nieuwe baan in de logistiek? Of op zoek naar een baan in de logistiek? Dan heb je vast wel gehoord dat veiligheid een grote rol speelt.

TPP uitzendkrachten 29 19-09-2022

De beste wegrestaurants voor onderweg in Nederland

Als vrachtwagenchauffeur ben je regelmatig een lange tijd onderweg naar de volgende locatie. Ondertussen is het natuurlijk van belang om goed te blijven eten.

CE vacatures 23-08-2022

Veilig rijden in een vrachtwagen doe je zo!

In Europa kennen we de meest veilige wegen van de wereld. Dit betekent helaas niet dat hier geen ongelukken in het verkeer gebeuren. 

702b090b ec95 4299 af62 dab4ea9df8c5 01-07-2022

Op zoek naar een bijbaantje?

Het is bijna zomervakantie en je wil graag wat bijverdienen met een leuke bijbaan. Je vraagt je alleen af waar je dit beste kan doen en bij wat voor soort bedrijven je terecht kan.

blog juli tpp 06-07-2022

Tips voor jouw sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek is altijd spannend. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je goed voor te bereiden zodat jij het gesprek ontspannen en gemotiveerd in kan gaan.