Tips en updates

Blijf op de hoogte van de laatste tips, nieuwtjes en updates in de logistieke en transport sector. 

Indeed updates 2023 7 10-06-2024

Zo kom je met jouw truck de zomer door

De zomer komt eraan, de dagen worden langer en het is weer tijd om de airco aan te zetten. Hoogtijd dus om jouw truck zomer klaar te maken!

Indeed updates 2023 5 06-06-2024

Alain ging zijn jongensdroom achterna: zijn C-rijbewijs halen!

Daar hebben we Alain Cox, onze topper! Vader van 3 dochters en 1 kleinzoon. Na een ruime 25 jaar als een toegewijde hulpverlener in de welzijnszorg, voelde hij dat het tijd werd voor wat anders. Hij pakte de kans met beide handen aan en ging zijn jongensdroom achterna: zijn C-rijbewijs halen!

heftruckchauffeur 08-05-2024

Dag van de heftruckchauffeur: klaar voor een toffe baan?

Deze dag kunnen wij niet voorbij laten gaan: de Dag van de Heftruckchauffeur. Een belangrijke functie in de logistiek waar je bijdraagt aan het soepel laten verlopen van het proces in een magazijn of distributiecentra van een bedrijf. Wij leggen je uit wat deze functie zo leuk en uitdagend maakt.

Headers E mail 2024 24 01-05-2024

Kennisbijeenkomst over het toekomstige personeelsbeleid in de transportsector!

Een ochtend vol inzichten, inspiratie en waardevolle contacten, allemaal gericht op het aanpakken van de uitdagingen en het omarmen van de kansen in het personeelsbeleid van de transportsector. Dat is precies wat Transport People voor jou organiseert tijdens onze bijeenkomst op woensdag 29 mei 2024 in Eindhoven, en als je er dan niet bij kunt zijn, hebben we een herkansing op 4 juni in Zwolle!

Indeed updates 2023 41 24-04-2024

Eric maakt dagelijks ritten naar de grote haven, ‘het mooiste wat er is’.

Eric Smit zijn zoektocht naar een nieuwe baan is een mooi voorbeeld van onze belofte; snel schakelen. ’s Middags om 13.00 uur kwam hij bij ons op intakegesprek en om 16.00 uur diezelfde dag zat hij al aan tafel bij zijn nieuwe werkgever. Inmiddels heeft Eric zijn CE-rijbewijs behaald via ons opleidingstraject en rijdt hij nog elke dag met een glimlach naar zijn favoriete losplek; de haven.

Headers E mail 2024 16 02-04-2024

Wij gaan vanuit één centraal punt werken

Per 1 april 2024 centraliseren wij onze activiteiten in Naaldwijk en Maasdijk. Doordat er tegenwoordig steeds meer digitale mogelijkheden zijn, zien wij het werken met één groot team vanuit het westen als een mooie kans.

Gea Graveland op haar werkplek 27-02-2024

Gea’s verhaal: een gezondere levensstijl en werkplezier bij Transport People

Zonder werkplezier kan je ook niet goed functioneren op je werk. Gea Graveland, financieel medewerker bij Transport People, weet dat maar al te goed. Ze ontdekte niet alleen een vertrouwde werkplek, maar maakte ook een indrukwekkende transformatie door naar een gezondere levensstijl. Met inspirerende inzichten en een beetje humor vertelt ze haar verhaal.

Headers E mail 2024 3 1 23-01-2024

Het eerste jaar van Tamas als horecadistributie chauffeur

Wij zijn trots op Tamas, die al meer dan een jaar deel uitmaakt van ons team als bakwagenchauffeur bij een klant in de horecagroothandel. Sinds maart 2023 heeft hij de logistieke wereld verruild voor een avontuur achter het stuur.

Headers E mail 2024 2 1 18-01-2024

Van chauffeur naar een kantoorbaan; Maurice maakte de overstap

Maak kennis met onze Maurice, hij maakte de keuze om zijn baan als chauffeur in te ruilen voor een kantoorbaan bij transport People. Hij vertelt ons meer over zijn ervaring tot nu toe, zijn liefde voor transport en logistiek én wat hij tot nu toe heeft geleerd. 

Salaris vrachtwagenchauffeur 18-01-2024

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur?

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur nu eigenlijk en hoe wordt dit salaris vastgesteld? Je leest het in dit bericht.

Indeed updates 18 1 03-01-2024

Job Event voor werkzoekende chauffeurs bij Tekno

Terug van weggeweest: het Transport People Job Event bij Tekno. Zaterdag 10 februari organiseert Transport People, gevestigd in Maasdijk, Naaldwijk, Aalsmeer en Waalwijk, in samenwerking met Tekno, een Job Event. Dit evenement vindt plaats in het Tekno Museum in De Lier en is bedoeld voor alle vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Ontwerp zonder titel 4 25-10-2023

Liever op kantoor dan op de weg? Ontdek onze kantoorfuncties in transport en logistiek

Ben jij op dit moment op zoek naar kantoorfuncties binnen de sector transport en logistiek? Goed nieuws, wij hebben precies wat je zoekt.

Indeed updates 1 25-09-2023

Hoe blijf je fit achter het stuur als vrachtwagenchauffeur?

Stel je voor: je ziet een vrachtwagenchauffeur op een parkeerplaats staan en push-ups doen tussen de lange ritten door. Voor jou ook een reden om te gaan starten met bewegen!

Indeed updates 31 14-09-2023

Carrièreswitch; van agent naar chauffeur!

Maak kennis met Dennis Oudendijk, een stoere kerel van 51 jaar die de switch maakte van politieagent naar volwaardige vrachtwagenchauffeur. Wat nog cooler is, is dat hij in slechts vijf maanden zowel zijn C- als CE-rijbewijzen heeft behaald!

Indeed updates 11 09-08-2023

Ziekmelden bij een uitzendbureau, hoe werkt dat?

Ziek zijn is voor niemand leuk! Of je nu getroffen bent door een hevige griep, je je been hebt gebroken tijdens het sporten of om een andere vervelende reden ziek thuis moet blijven. 

Indeed updates 6 18-07-2023

Carrièremogelijkheden in de afval- en recyclingbranche: word een gewaardeerde chauffeur!

Wanneer je als chauffeur in de afval- en recyclingbranche werkt, draag je elke dag bij aan het milieu met grote carrièremogelijkheden.