Trotse sponsor

Naast werkplezier is ontspanning natuurlijk ook niet onbelangrijk, sport en plezier zijn daar vaak een onderdeel van. Wij zijn trots om onder andere sportieve en maatschappelijke initiatieven te sponsoren, aangezien deze perfect aansluiten bij onze kernwaarden. Niets geeft meer energie dan lekker actief bewegen of een sport beoefenen die bij jou past.

Golftalent, Dario Antonisse

We kijken niet alleen wat er op de weg gebeurt, maar ook wat er op de green afspeelt. Jong talent Dario is een gedreven golfer die zijn spel en progressie zeer kritisch bekijkt. "Never a failure always a lesson.”

Dario 2

Teamwork bij voetbalclub Westlandia

Voetbal staat symbool voor teamwork, samenwerking en individuele prestatie! Door onze bijdrage aan de lokale club Westlandia, hopen wij de ontwikkeling van jong talent te ondersteunen.

Transport People is ook aangesloten bij de businessclub. Met als doel? Het eerste elftal sponsoren zodat zij op een zo hoog mogelijk niveau kunnen spelen.

Check hier onze sponsorbal.

Dario 4

Bij lunchroom Bijzonder kan schitteren!

Hier is het altijd een feestje! Lunchroom Bijzonder biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om te ontwikkelen en deel te nemen aan de maatschappij. Mooi toch? De toppers van lunchroom Bijzonder verrassen ons elk jaar weer met eigen gemaakte hippe cadeautjes!

Lunchroom bijzonder

Game, Set , Match!

Voor jong en oud; Tennisvereniging Quintus biedt recreatief tennis voor alle leeftijden. Tennis is een persoonlijke en individuele sport. Net als bij Transport People vinden wij persoonlijke en individuele ontwikkeling belangrijk. Iedereen heeft een eigen unieke kracht.

Dario 5

Lokale voetbal- en hockeyhelden!

En daar blijft het niet bij, want wij ondersteunen meerdere lokale voetbal -en hockeyhelden. De plek waar we leren, groeien en samen juichen voor overwinningen. Voetbalclub Dia, sportvereniging Honselersdijk en Hockeyclub Waalwijk zijn de lokale clubs waar de meeste goals plaatsvinden. 😉

Voetbalclubs

Losse acties 2023:

      Fruitpakketen van Team Westland

 

              Kortebaandraverij De Lier

       Sponsorbal wedstrijd Westlandia