Certificaat duurzame inzetbaarheid

Flexibilisering van de arbeidsmarkt is een ontwikkeling die niet zal omkeren. Daarom kijken wij verder dan naar het hier en nu, we kijken naar de toekomst en bijbehorende wensen van de opdrachtgevers en medewerkers.

 

Ontwikkeling en mobiliteit

Door na te denken over de toekomst, dragen we ons steentje bij om het probleem in de transport en de logistieke sector dragelijker te maken. Doordat wij (vrachtwagen)chauffeurs, logistiek personeel en kantoorpersoneel kunnen leveren, kunnen wij in de volledige arbeidsbehoefte van de opdrachtgevers voorzien. De uitzendkrachten krijgen daarbij de mogelijkheid om opleidingen te volgen, zodat zij door kunnen groeien en een langere periode voor dezelfde opdrachtgever kunnen blijven werken. Werknemers binden en boeien, dat verstaan wij onder duurzame inzetbaarheid.

 

Vitaliteit en gezondheid

Mensen zijn gelukkig op hun werk als zij kunnen doen waar ze goed in zijn en als zij voldoende uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden krijgen. Voor onze werknemers selecteren wij dan ook alleen de bedrijven waar zij in een aangename sfeer kunnen werken en waar zij zich goed voelen. Werkstress proberen wij op deze manier zo laag mogelijk te houden en mocht iemand niet op zijn plek zitten, dan zoeken we naar een passende oplossing voor beide partijen.

Altijd een baan die perfect bij jou past, met 100% baangarantie.

 

Betrokkenheid en motivatie

Centraal bij ons staat persoonlijk contact en daarom kijken wij verder dan de digitale inschrijving en een pasfoto. We gaan altijd in gesprek met de klant en de medewerker, zodat wij een reële indruk krijgen. Alleen op die manier kunnen wij gerichte matches maken en de vraag aan het aanbod koppelen. Doordat we periodiek persoonlijk contact met de medewerkers hebben, leveren wij alleen gemotiveerd personeel. Wel zo fijn voor alle partijen!

Bron: NBBU

Deel via: