"Transport People zorgt voor match in transport en logistiek"

Vanaf 1 april opent aan de Transportweg in Maasdijk een nieuw soort uitzendbureau: Transport People. Zoals de naam doet vermoeden, brengt dit bedrijf werkgevers en werkzoekenden als chauffeurs bij elkaar voor een contract op langere of onbepaalde tijd. 

Transport People is de jongste tak van een participatie van vijf bedrijven: Greenport People, E-Payroll, 4SAR Bedrijfsadvies en 100 Present Verzuimmanagement. Ieder gespecialiseerd op zijn eigen vakgebied, maar met hoogstaande dienstverlening aan ondernemers als gemeenschappelijke deler.

Persoonlijk maatwerk
"Bij Transport People ligt de focus uitsluitend op transport en logistiek. Door deze specialisatie zorgen wij altijd voor een perfecte match tussen de opdrachtgever en de chauffeurs", aldus commercieel directeur Erick van der Spek. "Vanuit onze jarenlange ervaring in de dienstverlening zijn we gewend om persoonlijk maatwerk aan te bieden. We houden daarom altijd rekening met de bedrijfscultuur en specifieke wensen van de opdrachtgever en de individuele eigenschappen van de chauffeur. Daar moet een optimale klik zijn en dat wordt precies de kracht van Transport People!"

Toppers zijn welkom
Met de opening van het uitzendbureau wordt voldaan aan een vraag die de laatste jaren steeds luider te horen was in het Westland: er is dringend behoefte aan professionele en flexibele chauffeurs. Mensen die hun vak verstaan, passie hebben voor transport en precies weten met welke zorg bepaalde lading vervoerd moet worden. De kaartenbak van Transport People wordt op dit moment gevuld met dit soort vervoersprofessionals. "Maar wij hebben altijd interesse in meer toppers!" benadrukt vestigingsmanager Koen van Zeijl. "Ik nodig enthousiaste nationale en internationale chauffeurs dan ook van harte uit om zich te melden aan de Transportweg, zodat we gezamenlijk op zoek kunnen gaan naar de baan die bij hen past! Ook als je nog niet in het bezit bent van een rijbewijs C of E ben je welkom. Wij leiden je graag op naar jouw droombaan als vrachtwagenchauffeur." 

BRON: AGF.nl

Deel via: