Het eerste jaar van Tamas als horecadistributie chauffeur

Headers E mail 2024 3 1

Wij zijn trots op Tamas, die al meer dan een jaar als bakwagenchauffeur deel uitmaakt van ons team bij een klant in de horecagroothandel. Sinds maart 2023 heeft hij de logistieke wereld verruild voor een avontuur achter het stuur. Hij miste de uitdaging en besloot zijn rijbewijs te halen. Inmiddels werkt hij al enkele maanden bij onze opdrachtgever en ervaart hij veel meer vrijheid in zijn werk.

De overstap naar chauffeur 
Na ruim 10 jaar als machine operator in de logistiek, waar hij dagelijks hetzelfde werk op dezelfde plek deed, was Tamas toe aan een andere uitdaging. Hij nam een dappere stap en besloot om zijn rijbewijs te halen. Al snel kwam hij erachter dat hij de functie horecadistributie chauffeur perfect aansloot bij zijn wensen; verschillende plekken zien én meer vrijheid. Een win-win situatie, waar hij dagelijks nog van geniet. 

Wat maakt het werk in de horecadistributie zo leuk?
Tamas vindt vooral de diversiteit die zijn werk met zich meebrengt leuk. Hij ontmoet en spreekt namelijk de hele dag verschillende mensen en klanten. Als dank voor zijn inzet ontvangt hij regelmatig een bakkie koffie of wat lekkers! Ook het verantwoordelijkheidsgevoel die hij krijgt, vindt Tamas fijn. Wanneer hij niet op tijd kan leveren, heeft het horecabedrijf een probleem en dat voelt iedere dag weer als een mooie uitdaging. 

Een dag in het leven van Tamas:
De werkdag van Tamas begint rond 06:00 uur, waarbij hij zijn vrachtwagen laadt met 20 tot 30 rolcontainers. Gedurende de dag maakt hij tussen de 10 à 13 stops bij verschillende klanten in Leiden en zijn eigen route is bekend terrein geworden. Tamas zet zich dagelijks in om de horecabedrijven op tijd en op een nette manier te bedienen. 

Wat zou je tegen de mensen willen zeggen die ook chauffeur willen worden?
Mooie quote van Tamas: "Zoek het juiste bedrijf dat bij je past, doe je werk en be happy!" 😊

Deel via: