Job Event voor werkzoekende chauffeurs bij Tekno

Indeed updates 18 1

Terug van weggeweest: het Transport People Job Event bij Tekno. Zaterdag 10 februari organiseert Transport People, gevestigd in Maasdijk, Naaldwijk, Aalsmeer en Waalwijk, in samenwerking met Tekno, een Job Event. Dit evenement vindt plaats in het Tekno Museum in De Lier en is bedoeld voor alle vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Actief werven

Accountmanager Angelo Groen deelt zijn enthousiasme over dit evenement: "Binnen de sector is het inmiddels wel bekend dat het tekort aan chauffeurs nog niet is opgelost. Wij grijpen daarom iedere kans aan om chauffeurs en logistiek personeel op weg te helpen aan een nieuwe baan. Met dit Job Event stellen we chauffeurs direct voor aan potentiële werkgevers. Onder het genot van een bakkie koffie maken we kennis, schrijven we de belangrijkste wensen van de kandidaat op en gaan we samen op zoek naar de baan die perfect bij hen past. Het kan niet makkelijker en laagdrempeliger dan dit!"

Tekno museum

Het event vind plaats in het Tekno museum aan de Coldenhovelaan in De Lier tussen 10:00 en 12:00 uur. Chauffeurs kunnen op deze manier dus direct, op schaalniveau, kennismaken met de vrachtwagens waarin zij gaan rijden. Of je nu toe bent aan een nieuwe uitdaging of nieuwsgierig bent naar wat de markt te bieden heeft, het Transport People Job Event bij Tekno is dé plek om te zijn!

Inschrijven of gewoon binnenwandelen!

Ben je als chauffeur klaar voor de volgende stap in je carrière? Schrijf je dan zeker hier in. Last-minute binnenlopen kan natuurlijk ook. Het museum is ook gewoon geopend voor bezoekers en de medewerkers van Transport People staan ook dan klaar voor een vrijblijvend praatje en een bakkie.

Deel via: