Kennisbijeenkomst over het toekomstige personeelsbeleid in de transportsector!

Headers E mail 2024 24

Een ochtend vol inzichten, inspiratie en waardevolle contacten, allemaal gericht op het aanpakken van de uitdagingen en het omarmen van de kansen in het personeelsbeleid van de transportsector. Dat is precies wat Transport People in samenwerking met andere bedrijven voor jou organiseert tijdens onze bijeenkomst op woensdag 29 mei 2024 in Eindhoven en op 4 juni in Zwolle!

Personeelstekort in de Transportsector

Als transportsector hebben we al een lange tijd te kampen met een personeelstekort. Chauffeurs, monteurs en logistiek medewerkers zijn schaars en dit heeft directe gevolgen voor de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van onze dienstverlening. Maar wij geloven in oplossingen. We geloven in het behouden van onze huidige toppers én het aantrekken van nieuwe talenten. En dat begint bij een open gesprek en het delen van kennis.

Ontdek nieuwe mogelijkheden

Tijdens onze bijeenkomst staan we stil bij deze uitdagingen én de kansen die voor het grijpen liggen. Samen met partners zoals het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en Alfa, gaan we dieper in op de verschillende aspecten van personeelsbeleid. STL, een organisatie die is opgericht door en voor de sector, deelt inzichten in de veranderende wereld van transport en logistiek. Henk Jan Kooijman neemt je mee in de cijfers en trends die onze sector vormgeven.

Samen voor de sector

En dan hebben we Transport People, onze partner die zich inzet voor de toekomst van arbeidsmigranten in de transportsector. Van het doorbreken van stigma's tot het bieden van waardevol advies aan transportbedrijven, zij zijn de pioniers in het binden en boeien van deze essentiële arbeidspool. Koen van Zeijl zal je inspireren met hun aanpak en visie op een duurzame toekomst voor ons personeelsbestand.

Laten we Alfa niet vergeten, dé adviseur die onze sector door en door kent. Naast administratieve ondersteuning bieden zij waardevol advies over het verduurzamen van je bedrijfsvoering en het optimaliseren van je HR-beleid. Youri Plas zal je wegwijs maken in de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies, wet- en regelgeving en alles wat je moet weten om jouw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Meld je aan!

We willen dat je deze bijeenkomst verlaat met een hoofd vol nieuwe ideeën, inzichten en waardevolle contacten. Klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan via de knop hieronder en verzeker jezelf van een plekje op deze inspirerende bijeenkomst!

Kennisbijeenkomst Eindhoven

Locatie:

Conference Center High Tech Campus Eindhoven
The Strip, High Tech Campus Eindhoven 1, 1B

Eindhoven

Programma:

  • 08.15 uur: Ontvangst met ontbijt
  • 09.00 uur: Opening door Carol de Wit (Alfa)
  • 09.15 uur: Presentatie door Henk Jan Kooijman (STL)
  • 10.00 uur: Pauze
  • 10.30 uur: Presentatie door Koen van Zeijl (Transport People)
  • 11.00 uur: Presentatie door Youri Plas (Alfa)
  • 11.30 uur: Afsluiting en napraten

Aanmelden: woensdag 29 mei in Eindhoven

Let op aanmelden kan tot en met 29 mei!

Kennisbijeenkomst Zwolle

Locatie:

Businessclub PEC Zwolle
Stadionplein 1
Zwolle
Ingang: hoofdingang PEC Zwolle

Programma:

08.15 uur: Ontvangst met ontbijt
09.00 uur: Opening door Roelof Oostindiën (Alfa)

09.15 uur: Presentatie door Jos Tielemans (STL)

10.00 uur: Pauze

10.30 uur: Presentatie door Koen van Zeijl (Transport People)

11.00 uur: Presentatie door Yoeri Plas (Alfa)

11.30 uur: Afsluiten en napraten

Aanmelden: dinsdag 4 juni om Zwolle

Let op! Aanmelden kan tot en met 3 juni.

Deel via: