Vacatures logistieke medewerker

Een logistieke medewerker (ofwel een magazijnmedewerker) is veelal werkzaam in een magazijn of een distributiecentrum. De medewerker is verantwoordelijk voor de juiste verloop van het logistiek proces. De werkzaamheden van de logistieke medewerker bestaan voornamelijk uit het laden en lossen van vrachtwagens, uit-, om- of inpakken van producten, orders gereedmaken of het opruimen of schoonhouden van het magazijn. Voor een logistieke medewerker zijn er diverse doorgroeimogelijkheden naar de volgende functies: logistiek planner, orderpicker of teamleider.

Transport People heeft een ruim aanbod aan vacatures voor logistieke medewerkers. 

Bekijk alle logistieke medewerker vacatures

logistiek slide

Top vacatures voor logistieke medewerker

Orderpicker


Maasdijk
40 uur
Logistieke functies
€ 2.000 - € 2.700

Machine operator groente en fruit


Waddinxveen
40 uur
Logistieke functies
€ 2.250 - € 2.250

Logistiek medewerker


Maasdijk
40 uur
Logistieke functies
€ 1.885 - € 2.339

Heftruckchauffeur koel/vries


Rotterdam
50 uur
Logistieke functies
€ 2.650 - € 2.650

Opleidingsmogelijkheden

Als logistieke medewerker zijn er verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. In de video loopt Intercedent Angelo mee met Sven en Nigel. Dit zijn twee logistiek medewerkers, die via Transport People een opleidingstraject aangingen. 

Benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden tot bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur en durf jij ook wel een opleidingstraject aan?


Lees meer

Heb je dé vacature(nog) niet gevonden?

Onze specialisten helpen je graag met zoeken! Schrijf je vrijblijvend in en we gaan op zoek naar een baan die bij jou past!

HIER INSCHRIJVEN