Vacatures logistiek medewerker

Transport People heeft een ruim aanbod aan vacatures voor logistieke medewerkers. Zo hebben we functies voor starters, maar ook voor personen met al jaren ervaren. Ben jij opzoek naar een vacature als heftruckchauffeur, orderpicker of rangeerder? Bij Transport People zit je bij het juiste adres!

Benieuwd naar alle logistieke vacatures?

Bekijk alle logistieke medewerker vacatures

Logistiek medewerker

Top vacatures voor logistieke medewerker

Belader


Utrecht
40 uur
Logistieke functies
€ 2.196 - € 2.470

Orderpicker groente en fruit


Maasdijk
40 uur
Logistieke functies
€ 2.454 - € 2.986

Bijrijder recycling


Nieuwdorp
50 uur
Logistieke functies
€ 3.128 - € 3.382

Junior heftruckchauffeur groente en fruit


Poeldijk
40 uur
Logistieke functies
€ 2.200 - € 2.800

Opleidingsmogelijkheden

Als logistieke medewerker zijn er verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. In de video loopt Intercedent Angelo mee met Sven en Nigel. Twee logistiek medewerkers, die via Transport People een opleidingstraject aangingen. 

Loopt Angelo binnenkort ook een dagje met jou mee en durf jij een opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur aan?


Lees meer

Logistiek medewerker

Een logistieke medewerker (ofwel een magazijnmedewerker) is veelal werkzaam in een magazijn of een distributiecentrum. De medewerker is verantwoordelijk voor de juiste verloop van het logistiek proces. De werkzaamheden van de logistieke medewerker bestaan voornamelijk uit het laden en lossen van vrachtwagens, uit-, om- of inpakken van producten, orders gereedmaken of het opruimen of schoonhouden van het magazijn. Voor een logistieke medewerker zijn er diverse doorgroeimogelijkheden naar de volgende functies: logistiek planner of teamleider.

Heb je dé vacature (nog) niet gevonden?

Onze specialisten helpen je graag met zoeken! Schrijf je vrijblijvend in en we gaan op zoek naar een baan die bij jou past!

Vind mijn baan