C chauffeur vacatures

Wil je aan de slag als C chauffeur? Transport People heeft een ruim aanbod aan interessante vacatures voor bijvoorbeeld winkeldistributie, afval en recycling of in de bouwsector

Bij Transport People focussen we onszelf op transport en logistieke sector. Door de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, weten we precies welke behoeften er zijn in de sector. We werken met een klein, specialistisch team en we zijn persoonlijk betrokken bij onze kandidaten.

Bekijk de C vacatures

C chauffeur

Top C chauffeur vacatures

Bakwagenchauffeur horeca


Delft
50 uur
C vacatures
€ 3.397 - € 3.533

C chauffeur horeca


Dordrecht
50 uur
C vacatures
€ 2.990 - € 2.990

C chauffeur bakwagen bloemen & planten


Honselersdijk
40 uur
C vacatures
€ 2.827 - € 3.243

Chauffeur C bloemen en planten dag


Roelofarendsveen
40 uur
C vacatures
€ 2.709 - € 3.243

Opleiding tot C chauffeur

Wil je met jouw carrière een andere weg inslaan? Geniet als vrachtwagenchauffeur van iedere dag een andere route, veel vrijheid en veel doorgroeimogelijkheden. 

We snappen dat het een grote stap is om zo'n carrièreswitch te maken. Daarom zijn we in samenwerking met Don Opleidingen het initiatief Transport Masters gestart. Dit biedt jou de unieke kans om geheel verzorgd een opleiding tot C(E) chauffeur te doen!

Lees verder

C chauffeur vacature

C chauffeur functies

C chauffeur vacatures

Het vrachtwagenchauffeur C rijbewijs bestaat uit twee delen: C en C1. Het C1 deel is voor lichte vrachtwagens en campers tussen de 3500 en 7500 kilo. Het C deel is voor vrachtwagens boven de 7500 kilo. Hieronder een overzicht van functies die je kunt doen met een C rijbewijs.

Kipperchauffeur

Een kipper chauffeur bestuurt een vrachtwagen met een laadbak die gekanteld kan worden. Het ene gedeelte van de laadbak wordt omhoog geduwd, waardoor de lading aan de andere kant wordt gelost. Een kipper vrachtwagen transporteert voornamelijk bouwmaterialen zoals asfalt, zand en grind.

Bakwagenchauffeur

Bakwagenchauffeurs besturen lichte vrachtwagens met een capaciteit tot 11.793 kilo. Bakwagens zijn dus lichtere vrachtwagens. De chauffeur is vaak verantwoordelijk voor het laden en lossen van producten.

Bouwsector
Bakwagen chauffeur
AGF, bloemen en planten
Winkel- en horeca distributie

Jouw vacature (nog) niet gevonden?

Onze specialisten gaan graag zoeken naar een baan die bij jou past! Schrijf je vrijblijvend in en we gaan graag voor jou op zoek!

Vind mijn baan