Werken als CE chauffeur

Transport People biedt een groot aanbod aan vacatures als CE chauffeur. Of je nu opzoek bent naar een baan waarbij je veel uren maakt, veel vrijheid hebt of in het weekend lekker vrij bent? Met altijd meer dan 100 CE chauffeur vacatures zit je bij Transport People goed.

Bekijk nu het ruime aanbod aan vacatures voor bijvoorbeeld zeecontainer-, tankwagen- of koeltransportchauffeur

Bekijk alle CE vacatures

B vacatures Oud

Typen CE chauffeur vacatures

 

Opleiding tot CE vrachtwagenchauffeur

Ben jij op zoek naar een leuke baan als CE chauffeur, maar heb jij daar de juiste ‘papieren’ nog niet voor?
Wij begrijpen dat het een grote stap is om een andere weg in te slaan met jouw carrière. Daarom starten wij samen met Don Opleidingen een geheel nieuw initiatief: Transport Masters.

Wij bieden jou een unieke kans om geheel verzorgd opgeleid te worden tot ce-chauffeur met 100% baangarantie. Je kan namelijk direct aan de slag bij een bedrijf dat bij jou past, terwijl je wordt klaargestoomd voor het chauffeurs vak en wellicht rijdt Angelo binnenkort met jou mee!


Lees verder

Top CE chauffeur vacatures

Tankwagenchauffeur


Waardenburg
40 uur
CE vacatures
€ 2.800 - € 4.000

Internationaal CE chauffeur koeltransport


Maasdijk
55 uur
CE vacatures
€ 3.100 - € 3.800

Kipper chauffeur C


Rotterdam
55 uur
CE vacatures
€ 2.990 - € 3.780

Trailerchauffeur groente en fruit


Nieuwe Tonge
50 uur
CE vacatures
€ 2.720 - € 3.445

Vacatures CE chauffeur

Ben je opzoek naar een vacature als CE chauffeur? Als CE chauffeur kun je op verschillende vrachtwagens rijden. Hieronder een overzicht van de verschillende functies die onder CE chauffeur vallen.

LZV chauffeur (aanhanger chauffeur)

LZV vrachtwagen chauffeurs mogen voertuigen besturen die langer en soms ook zwaarder zijn dan in het voertuigenregelement staat omschreven. De maximale lengte van een LZV voertuig bedraagd 25,25 meter. Als chauffeur dien je in het bezit te zijn van een LZV certificaat en heb je minimaal 5 jaar het CE- rijbewijs in combinatie met Code 95.

Container chauffeur

De container chauffeur is belast met het transporteren van containers van - of naar een terminal. Vaak is de chauffeur werkzaam in een (lucht)haven of voor een transportbedrijf. De belangrijkste taak van de container chauffeur is het zorgen voor de veiligheid van de lading. De chauffeur is in bezit van een CE- Rijbewijs, een bestuurderskaart en Code95

Tankwagen chauffeur

Een tankwagen chauffeur dient in het bezit te zijn van een CE rijbewijs en het ADR certificaat. In de tankwagens worden vaak aardolie of andere soorten brandstoffen getransporteerd. Middels een vacuuumfunctie op de slang van een tankwagen worden gassen/ vloeistoffen getransporteerd naar de vrachtwagen.

Veel voorkomende functies voor CE Chauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs vervoeren verschillende types goederen. Dit zijn de meest voorkomende types:

Gevaarlijke stoffen (ADR)
Bulktransport (zand en grondstoffen)
AGF, bloemen en planten
Winkel- en horeca distributie
Internationale transport

Kun je jouw droombaan (nog) niet vinden?

Onze specialisten helpen jou graag met zoeken! Schrijf je vrijblijvend in en onze specialisten gaan voor jou opzoek naar een geschikte vacature!

HIER INSCHRIJVEN