Vrachtwagenchauffeur inhuren

Transport People is de arbeidsmarktspecialist in transport en logistiek en nog heel veel meer. We zien onszelf als samenwerkingspartner. Samen met jou willen we de beste medewerkers op de juiste plek krijgen. Of het nu gaat om tijdelijke piekperioden of om oplossingen voor lange termijn en zelfs permanent. En of het nu gaat om het inhuren van vrachtwagenchauffeurs of andere logistieke medewerkers, wij kennen geen beperkingen!

 

Waarom transport en logistiek personeel inhuren?

In de praktijk zijn veel bedrijven op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. Deze kun je zelf ook wel aannemen. Dat is de kunst ook niet. Die chauffeur vinden, dát is wat Transport People voor jou doet. De administratieve rompslomp nemen we ook voor jou uit handen. En dat scheelt jou een hoop tijd. Tijd die jij waarschijnlijk veel beter kan besteden.

De transportsector zit vol pieken en dalen. Er is een toenemende behoefte aan flexibiliteit en dat kunnen wij jou aanbieden. Bekijk hieronder de grootste voordelen van het inhuren van vrachtwagenchauffeurs en andere logistieke medewerkers via Transport People:

  • Eenvoudig upsizen en downsizen van jouw personeelsbestand bij afwisselend werkaanbod, bijvoorbeeld bij seizoenswerk.
  • Geen kostbare tijd kwijt zijn aan werving en selectie.
  • Snel de beschikking over een vrachtwagenchauffeur vanuit ons uitgebreide kandidatenbestand.
  • Ideaal voor (het verlengen van) de proefperiode voordat je een vrachtwagenchauffeur zelf in dienst neemt.
  • Geen kosten bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslagprocedures.
  • Geen (ingewikkelde) salarisadministratie en bijbehorende werkzaamheden, maar een simpele factuur. 

Laat ons voor jou doen waar wij goed in zijn. Met Transport People als jouw arbeidsmarktspecialist voor transport en logistiek, heb je onbeperkt toegang tot gemak en flexibiliteit!

Wil je ook meer flexibiliteit en gemak?

Maak dan snel en vrijblijvend een afspraak met één van onze experts voor een oplossing op maat. Zij kijken samen met jou naar de huidige en de gewenste situatie en brengen de mogelijkheden voor je in kaart.

contact opnemen