Bonjour! Klaar voor een bedrijfsuitje?

Oui oui, een klein voorproefje op Paris! 🗼  Het Franse bedrijfsuitje komt steeds dichterbij! We starten de dag in Naaldwijk met een typisch Franse versnapering. Vervolgens vertrekken we naar Rotterdam om onze Jeu de Boules kunsten te laten zien. Daarna kruipen we in de huid van straatmuzikanten om de sterren van de hemel te zingen. Bekijk het volledige programma hieronder. Let op! Geef ook even hieronder de laatste informatie door, zodat we goed voorbereid op weg gaan.

 

Geef de laatste info door!

Neem je sleutelhanger mee naar het uitje!

We verklappen nog niet waarom, maar neem je Eiffeltoren wel mee naar het uitje. 

Facebook en Linkedin 2024 85

Vertrek- en eindpunt gezamenlijk vervoer:

Om 15.30 uur vertrekken we met de bus vanuit de Tiendweg in Naaldwijk naar Rotterdam. We gaan naar de volgende adressen:

Mooie Boules Rotterdam

Vijverhofstraat 45

3032 SB Rotterdam

Dikke Mic Karaoke Bar Rotterdam

Vijverhofstraat 47

3032 SB Rotterdam

Parkeren – eigen vervoer:

Ga je (in overleg) op eigen gelegenheid? Zorg dan dat je op tijd bent bij de eerste activiteit! Voor de deur zijn er genoeg parkeerplekken. Let op! Dit is betaald parkeren (€3,00 per uur)*. Daarom vragen we om zo veel mogelijk te carpoolen, dat is natuurlijk veel gezelliger en ook iets fijner voor de portemonnee 😊.

* De kosten van parkeren worden vergoed door Transport People.

Kleding:

De activiteiten vinden plaats in een binnenzaal, waarbij de schuifdeuren openstaan. Is het warm buiten? Dan kan het binnen ook warm worden. Houd het weer dus in de gaten en trek iets aan waar jij je fijn in voelt en waarmee je op de foto wilt. Bekijk hieronder de video voor een kleine impressie van de zaal 👇.

 

We zijn al helemaal in de franse sferen met de typische Franse sport; jeu de boules. Dat belooft een mooie dag te worden met elkaar. Au revoir!