Kom bij ons werken!

De naam zegt het al: Transport People. Bij ons ligt de focus volledig op transport en de logistieke sector en zo onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus.

We werken met een club vol jonge en energieke toppers. Hard werken en iedere dag plezier in wat we doen, that’s us. Zowel de klant en kandidaat leren wij persoonlijk kennen, zodat wij binnen no-time de juiste match realiseren.

Transport People groeit hard! Met nu alweer 4 vestigingen verspreid over Nederland en 1 in Litouwen, hebben wij regelmatig interne vacatures openstaan. Denk hierbij aan functies binnen de vakgebieden Accountmanagement, Marketing, HR, Sales of de Back Office.

 

Bekijk onze vacatures!

Benieuwd hoe het er op de werkvloer van Transport People aan toe gaat?

  • Eerlijk
  • Transparant
  • Korte lijnen
20220925 1150020
39
Bedrijfsuitje TP R LT 138
20230216 1011380
20220818 132814

Join the club!

Communicatiespecialist


Naaldwijk
40 uur
Interne vacature

Junior recruiter


Waalwijk
40 uur
Interne vacature

Accountmanager


Maasdijk
40 uur
Interne vacature

Medewerker salarisadministratie


Naaldwijk
40 uur
Interne vacature

This is who we are:

Persoonlijk & Eerlijk
Persoonlijk & Eerlijk
Energiek & Prestatiegericht
Energiek & Prestatiegericht
Opleidend & Leergierig
Opleidend & Leergierig

Persoonlijk & eerlijk

Een gezellig praatje maken, een bakkie koffie drinken of gewoon even laten weten dat diegene een topper is. Zo kan een standaard werkdag bij Transport People eruit zien. Want hoe kan je beter een klant of kandidaat leren kennen dan persoonlijk in gesprek te gaan?! Gelukkig gaat dit ook makkelijk vanuit onze regionale vestigingen, want zo zit er altijd wel een in de buurt. 

Én achter te schermen is dit persoonlijke niet anders! De onderlinge sfeer is goed en door regelmatig bij een uitje of activiteit te zijn, leer je ook collega’s van andere vestigingen goed kennen. Het Transport People team is een jonge, gezellige en hechte club!

blog juli tpp

Energiek & prestatiegericht

Stilzitten dat doen wij bij Transport People eigenlijk nooit! Waar we in 2016 begonnen met 1 vestiging in Maasdijk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot 4 commerciële vestigingen en één hoofdkantoor verspreid over Nederland en Litouwen. Deze energie is ook altijd aanwezig op de werkvloer, waardoor we samen snel goede matches maken.

Dat doen we dagelijks met veel plezier, want een dag niet gelachen is een dag... niet gewerkt bij Transport People. Ja, dit is cliché, maar in ons team echt waar! Niet alleen op de werkvloer is iedereen actief, ook ons feestteam kan er wat van en organiseert regelmatig de leukste activiteiten.

Bedrijfsuitje TP R LT 138

Opleidend & leergierig

Dé snelweg naar jouw droombaan, dat geldt niet alleen voor onze flexwerkers maar ook voor onze vaste toppers! Bij de start krijgt iedereen dus een persoonlijk ontwikkel- en doorgroeiplan. Zo weet je gelijk wat de weg is om jouw doel te bereiken. Heb je voor dit doel een opleiding of cursus nodig, dan krijg je alle ruimte om deze te volgen.

Behalve over jouw eigen vak, ga je ook van alles leren over de sector én hoe doe je dit beter dan zelf eens het stuur in handen te nemen van een heftruck of vrachtwagen ;-).

Facebook LinkedIn Berichten 2023 1 1

Zitten deze kernwaarden ook in jouw DNA?

JOIN THE TEAM >