Kom bij ons werken!

De naam zegt het al: Transport People. Bij ons ligt de focus volledig op transport en de logistieke sector en zo onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus.
We werken met een club vol jonge en energieke toppers. Hard werken en iedere dag plezier in wat we doen, that’s us. Zowel de klant en kandidaat leren wij persoonlijk kennen, zodat wij binnen no-time de juiste match realiseren.
Transport People groeit hard! Met nu alweer 4 vestigingen verspreid over Nederland en 1 in Litouwen, hebben wij regelmatig interne vacatures openstaan. Denk hierbij aan functies binnen de vakgebieden Accountmanagement, Marketing, HR, Sales of de Back Office.
 
BEKIJK ONZE VACATURES!

Opleidend & leergierig

Dé snelweg naar jouw droombaan, dat geldt niet alleen voor onze flexwerkers maar ook voor onze vaste toppers! Bij de start krijgt iedereen dus een persoonlijk ontwikkel- en doorgroeiplan. Zo weet je gelijk wat de weg is om jouw doel te bereiken. Heb je voor dit doel een opleiding of cursus nodig, dan krijg je alle ruimte om deze te volgen.

Behalve over jouw eigen vak, ga je ook van alles leren over de sector én hoe doe je dit beter dan zelf eens het stuur in handen te nemen van een heftruck of vrachtwagen ;-).

blog juli tpp


Volg ons op de socials!

headerfoto aangepast
IMG 1529
TPP header 1
TPP header 10
TPP header 11
TPP header 12
TPP header 14
TPP header 18
TPP header 5

Psssst… check onze real-time cijfers!

0
Bedrijfsuitjes per jaar
0
Vaste TPP-toppers
0
Gemiddelde leeftijd
0
Collega's gezocht