Laat je kosteloos opleiden tot vrachtwagenchauffeur

Geniet vanuit jouw rijdende kantoor van veel vrijheid, iedere dag een ander uitzicht en de mogelijkheid om veel uren te maken. We begrijpen dat het een grote stap is om een andere weg in te slaan met jouw carrière. Daarom starten wij samen met Don Opleidingen een geheel nieuw initiatief: Transport Masters.

We bieden jou een unieke kans om kosteloos opgeleid te worden tot C(E)-chauffeur met 100% baangarantie. Je kan namelijk direct aan de slag bij een bedrijf dat bij jou past, terwijl je wordt klaargestoomd voor het chauffeursvak.

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

* Verplichte velden

De snelweg naar een baan als vrachtwagenchauffeur!

opleiding tot vrachtwagenchauffeur in 6 stappen opleiding tot vrachtwagenchauffeur in 6 stappen

Word een échte Transport Master!

Tijdens de kosteloze opleiding ga je gelijk aan de slag in het logistieke proces van dit bedrijf, zodat je gelijk kan wennen aan de dynamische omgeving. Ben je al in het bezit van een C-rijbewijs en wil je hier graag een E achter? Ook dan ben je welkom bij Transport Masters.

Rond je het traject af, dan werk je geen dag meer op dezelfde plek en ben je steeds weer verzekerd van een mooi uitzicht vanuit jouw rijdende ‘kantoor’.

Ook een opleiding bij jou in de buurt!

Transport Masters is een initiatief van Transport People en Don Opleidingen. Zij hebben door heel Nederland vestigingen, waardoor wij een landelijke dekking kunnen garanderen. Dus waar je ook vandaan komt, jij kan altijd een echte transport master worden.

Powered by:

   

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur
  • Kosteloos
  • Baangarantie
  • Onbezorgd

Heb je interesse? Vul dit formulier in en Madelon belt jou snel terug!

* Verplichte velden
specialist madelon