Alexander deelt zijn ervaring over Transport People

Al sinds 2016 is Transport People een begrip in de transport en logistiek. Als Westlands uitzendbureau helpen wij chauffeurs bij het vinden van een passende baan en koppelen wij ze aan bedrijven die op zoek zijn naar goede chauffeurs. Een schitterende wisselwerking, waar wij veel energie van krijgen, zeker als het een langdurige match betreft! Dat doen wij uiteraard vol passie en met de benodigde kennis en ervaring. Wij kunnen je verder over onze werkwijze vertellen, maar dat laten we liever aan één van onze chauffeurs over.

 

Alexander rijdt via ons bij KP Holland

Leeftijd 43 jaar
Ervaring 20 jaar chauffeur

“Via een openstaande vacature kwam ik bij Transport People terecht. Helaas was de vacature al vervuld, maar nadat ik mijn wensen had verteld aan Koen, beloofde hij mij terug te bellen. En dat deed hij! Hij vroeg mij op gesprek bij KP Holland en u werk ik daar sinds februari 2017, ik heb het helemaal naar mijn zin. KP Holland is een goed en sociaal bedrijf met nette spullen en gezellige collega’s. Het werk is daar net zo belangrijk als mijn privéleven en dat is heel fijn!

Transport People komt haar beloftes na en heeft fijne sociale medewerkers op kantoor, die belangstelling tonen in hun personeel. Er is altijd tijd voor een praatje, of het nu privé of zakelijk is – ze staan altijd voor je klaar.”

 

 

Altijd een baan die perfect bij jou past, met 100% baangarantie!


Solliciteer vandaag nog

  

Deel via: